Euroleague: Για το πρώτο «διπλό» κόντρα στην Μπάμπεργκ ο Ολυμπιακός - iefimerida.gr

Euroleague: Για το πρώτο «διπλό» κόντρα στην Μπάμπεργκ ο Ολυμπιακός

Επικίνδυνη αποστολή στη Γερμανία έχει ο Ολυμπιακός / Φωτογραφία: ΑΠΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το σερί των νικών του θέλει να συνεχίσει απόψε (21:00, Novasports) ο Ολυμπιακός απέναντι στην Μπάμπεργκ, ώστε να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας της Euroleague.

Η αποστολή των «ερυθρολεύκων» κάθε άλλο παρά εύκολη θα είναι, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι δεν έχουν νικήσει ποτέ στην έδρα της Μπάμπεργκ, ενώ θα έχουν και απουσίες, καθώς εκτός μάχης έμειναν οι Νίκολα Μιλουτίνοφ και Δημήτρης Αγραβάνης.

Από την άλλη, όμως, υπάρχουν και ευχάριστα για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, καθώς μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Γιώργου Πρίντεζη και Ιωάννη Παπαπέτρου.

Όσον αφορά την Μπάμπεργκ, ο Αντρέα Τρινκέρι δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Λούκα Μίτροβιτς, Μπράις Τέιλορ και Ελίας Χάρις, ενώ η ομάδα του Νίκου Ζήση δεν μπορεί ακόμη να υπολογίζει στον νεοαποκτηθέντα Ντέγιαν Μούσλι, καθώς ο Σέρβος σέντερ ξεκίνησε τη σεζόν στην Ευρωλίγκα με την Ουνικάχα Μάλαγα, οπότε θα είναι διαθέσιμος από τον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Νταμίρ Γιαβόρ (Σλοβενία), Χουάν Κάρλος Γκαρθία Γκονθάλεθ (Ισπανία) και Ζοζέφ Μπισάνγκ (Γαλλία).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Euroleague Ολυμπιακός μπαμπεργκ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ