Η κόρη του Ντέιβιντ Χάσελχοφ ποζάρει με εσώρουχα και δηλώνει περήφανη για τις καμπύλες της [εικόνες] - iefimerida.gr

Η κόρη του Ντέιβιντ Χάσελχοφ ποζάρει με εσώρουχα και δηλώνει περήφανη για τις καμπύλες της [εικόνες]

slink magazine
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η εντυπωσιακή κόρη του πάλαι ποτέ Μιτς Μπιουκάναν από το Baywatch είναι ένα από τα πιο όμορφα plus size μοντέλα.

Ο κόσμος έμαθε την ύπαρξη της με έναν όχι τόσο κολακευτικό τρόπο για τον ίδιο τον Χάσελχοφ. Ηταν το 2007 τότε που τον έβγαλε βίντεο να τρώει ένα μπέργκερ, ξαπλωμένος στο πάτωμα, ενώ ήταν μεθυσμένος και το μοίρασε στα media. Μπορεί να έκανε ρεζίλι τον μπαμπά της, αλλά κατάφερε να τον ταρακουνήσει ώστε να δει το πρόβλημα του με τον αλκοολισμό και να το αντιμετωπίσει.

Σήμερα, η 25χρονη πια Ηayley Hasselhoff, εργάζεται ως plus size μοντέλο και εμφανίζεται τόσο σε fashion shows, όσο και σε καμπάνιες.

Πρόσφατα, φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Slink, το οποίο τόσο στην έντυπη, όσο και στη digital μορφή του, εστιάζει στις γυναίκες με καμπύλες και έχει μια πολύ body positive αισθητική και ιδεολογία.

Στη φωτογράφιση, φοράει ένα σετ από σατέν εσώρουχα τα οποία τονίζουν τον σωματότυπό της. Όσο για το σκηνικό πρόκειται για ένα δωμάτιο του The Westbridge Hotel, στο Λονδίνο.

Δες την εντυπωσιακή φωτογράφιση της Haley Hasselhoff στο bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ