Εκρηξη Ζαμάνη κατά των φιλάθλων του Πανιωνίου: Ευχαριστούμε για... τις άδειες εξέδρες - iefimerida.gr

Εκρηξη Ζαμάνη κατά των φιλάθλων του Πανιωνίου: Ευχαριστούμε για... τις άδειες εξέδρες

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ιδιαιτέρως καυστικό τρόπο, ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανιωνίου Νίκος Ζαμάνης εξέφρασε την απογοήτευσή του για τις άδειες εξέδρες στο εντός έδρας ματς με τον Πλατανιά.

Αναλυτικά, η δήλωση του Νίκου Ζαμάνη στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Πανιώνιος:

«Θα ήθελα μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω τον κόσμο για την αμέριστη συμπαράστασή του στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Πλατανιά. Το γεγονός ότι η ομάδα μας προέρχονταν από την μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο, βοήθησε στο να παρουσιάζουν οι εξέδρες του σταδίου μας, την εικόνα που όλοι ''απολαύσαμε'' στο ματς με την ομάδα των Χανίων.

Ειλικρινά, δεν μας πείραξε καθόλου, το γεγονός ότι δεν καλύφθηκαν ούτε τα έξοδα του αγώνα, ούτε και οι υπηρεσίες του προσωπικού. Άλλωστε, έχουμε συνηθίσει να γίνεται αυτό, όπως έχουμε συνηθίσει και στην ''καλόπιστη κριτική'', που κάποιοι κακώς βαφτίζουν ''γκρίνια'', όταν η ομάδα έχει κάποιο μη αναμενόμενο αποτέλεσμα.

Είναι δεδομένο πως και εμείς αισθανόμαστε υπόλογοι, για το γεγονός ότι είμαστε μόνο στην 5η θέση του πρωταθλήματος και όχι υψηλότερα, κάτι που σημαίνει ότι είμαστε εντελώς εκτός του στόχου μας.

Όλα αυτά, μας δίνουν την απαιτούμενη δύναμη, προκειμένου να συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας, τόσο για τη βελτίωση του ρόστερ, όσο και για την καλυτέρευση των υποδομών του σταδίου μας.

Υ.Γ.: Από όλα τα παραπάνω, φυσικά, εξαιρούνται οι οργανωμένοι οπαδοί μας, οι ''Πάνθηρες'' οι οποίοι βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό της ομάδας, τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας και κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες και φυσικά οι παρόντες σε κάθε αγωνιστική».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πανιώνιος ζαμανης Κόσμος φίλαθλοι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ