Μαύρο και κόκκινο -Η σικ εμφάνιση της Κοραλίας Καράντη στην πρεμιέρα της «Φιλουμένα» [εικόνες] - iefimerida.gr

Μαύρο και κόκκινο -Η σικ εμφάνιση της Κοραλίας Καράντη στην πρεμιέρα της «Φιλουμένα» [εικόνες]

NDP Photo Agency
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίσημη πρεμιέρα για την παράσταση «Φιλουμένα» του Εντουάρντο Ντε Φιλίππο.

Τη φετινή θεατρική σεζόν η παράσταση ανεβαίνει στη σκηνή του θεάτρου «Διάνα» σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασούλη με την Ελένη Ράντου και τον Γιάννη Βούρο στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Ανθρωποι από τον χώρο της υποκριτικής, της μουσικής και της τηλεόρασης έδωσαν το «παρών» στην πρεμιέρα, το βράδυ της Τρίτης 12 Δεκεμβρίου. Ανάμεσά τους, βρέθηκε και η ηθοποιός Κοραλία Καράντη. Η ηθοποιός δεν συνηθίζει τις επίσημες βραδινές εμφανίσεις αλλά τιμά τις θεατρικές δουλειές καλών συναδέλφων της. Την φετινή σεζόν, η ηθοποιός επέστρεψε δυναμικά στα τηλεοπτικά πράγματα, πρωταγωνιστώντας στη σειρά του Alpha «Τατουάζ». Εκεί υποδύεται τη «Μάργκω Νίβεν-Αδαμίδη».

H στιλιστική επιλογή της Κοραλίας Καράντη στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Φιλουμένα» μπορεί να χαρακτηριστεί ως ιδιαιτέρως κομψή.

Δείτε την εμφάνιση της Κοραλίας Καράντη στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ