Σε απεργιακό κλοιό αύριο η χώρα -Πώς θα κινηθούν μετρό, τραμ, τρόλεϊ, λεωφορεία [βίντεο] - iefimerida.gr

Σε απεργιακό κλοιό αύριο η χώρα -Πώς θα κινηθούν μετρό, τραμ, τρόλεϊ, λεωφορεία [βίντεο]

Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς / Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα ταλαιπωρία περιμένει τους επιβάτες της πρωτεύουσας αύριο, Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου, καθώς οι εργαζόμενοι σε λεωφορεία, μετρό και τρόλεϊ προχωρούν σε στάσεις εργασίας.

Συγκεκριμένα:

Τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα κινούνται μεταξύ 09:00 π.μ. – 9:00 μ.μ. λόγω στάσεων εργασίας που εξήγγειλε το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ και η Ένωση Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9:00 π.μ. και από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας.

Η κυκλοφορία αναμένεται να αποκατασταθεί έως τις 10:00 π.μ., ενώ τα οχήματα θα αρχίσουν να αποσύρονται από τις 20:00.

Το Μετρό (γραμμές 2 και 3) θα κινείται μεταξύ 9:00 – 16:00 λόγω των στάσεων εργασίας του Σωματείου Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών.

Οι συρμοί του ηλεκτρικού θα κυκλοφορήσουν από τις 9:00 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ.

Επίσης, ακινητοποιημένα θα παραμείνουν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας τα τρένα του ΟΣΕ και του Προαστιακού λόγω της συμμετοχής της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών (ΠΟΣ) στην 24ωρη απεργία.

Συγκεκριμένα, από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης έως τα μεσάνυχτα της Πέμπτης δεν θα εκτελεστούν σιδηροδρομικά και οδικά δρομολόγια στο δίκτυο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

«Την Πέμπτη, αναστέλλονται τα δρομολόγια όλων των επιβατικών αμαξοστοιχιών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, καθώς και των λεωφορείων που εκτελούν εσωτερικές διαδρομές εντός του δικτύου της», όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Τέλος, δεμένα στα λιμάνια της χώρας θα παραμείνουν τα πλοία από τα ξημερώματα της Πέμπτης έως και τα μεσάνυχτα, λόγω της συμμετοχής της ΠΝΟ στην απεργία.

Δείτε το βίντεο του iefimerida:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ