Εξαλλος οδηγός επιτέθηκε σε γυναίκα -Την έριξε κάτω, της έσπασε το κινητό [βίντεο] - iefimerida.gr

Εξαλλος οδηγός επιτέθηκε σε γυναίκα -Την έριξε κάτω, της έσπασε το κινητό [βίντεο]

Οδηγός επιτέθηκε σε γυναίκα στο Μιζούρι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάμερες καταστήματος κατέγραψαν την απίστευτη συμπεριφορά ενός άνδρα οδηγού στο Αρνολντ του Μιζούρι, ο οποίος επιτέθηκε σε μία γυναίκα και έφτασε στο σημείο να την πετάξει κάτω.

Ο Σκοτ Χέδερλι ακολουθούσε τη γυναίκα με το αυτοκίνητό του, μέχρι το πάρκινγκ του καταστήματος, όπου την πλησίασε και την κατηγόρησε πως πέταξε κάτι από το παράθυρο, το οποίο χτύπησε το όχημά του.

Εξαλλος ο 50χρονος άρχισε να κλωτσάει το αυτοκίνητο της γυναίκας και στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς το δικό του όχημα. Οταν όμως αντιλήφθηκε ότι εκείνη προσπαθούσε να τον βγάλει φωτογραφία με το κινητό της, κατευθύνθηκε εναντίον της, την έριξε στο έδαφος και της έσπασε το κινητό!

Αμέσως μετά- κι ενώ κάποιοι παριστάμενοι έσπευσαν να βοηθήσουν τη γυναίκα- μπήκε στον αυτοκίνητό του και έφυγε γκαζώνοντας.

Η αστυνομία αναγνώρισε τον άνδρα, από το βίντεο, αλλά δεν τον έχει συλλάβει ακόμη. Εχουν όμως απαγγελθεί κατηγορίες σε βάρος του και δικαστής διέταξε η εγγύηση να οριστεί στα 50.000 δολάρια μόλις τεθεί υπό κράτηση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μιζούρι οδηγός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ