Μαίρη Χρονοπούλου: Μου αρέσει ο Κασιδιάρης! Αν ήμουν 60 χρόνια νεότερη δεν θα μου είχε γλιτώσει [βίντεο] - iefimerida.gr

Μαίρη Χρονοπούλου: Μου αρέσει ο Κασιδιάρης! Αν ήμουν 60 χρόνια νεότερη δεν θα μου είχε γλιτώσει [βίντεο]

Φωτογραφία: NDPphoto
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ιδιαίτερη συμπάθειά της για τον Ηλία Κασιδιάρη εξέφρασε η Μαίρη Χρονοπούλου.

Μιλώντας στην εκπομπή «Εδώ» του ΣΚΑΙ, η ηθοποιός ανέφερε πως της αρέσει ο βουλευτής της ΧΑ αν και είναι αντίθετη πολιτικά με αυτό που εκπροσωπεί.

«Μου έχει συμβεί σεξουαλική παρενόχληση από άντρα της καλύτερής μου φίλης. Oταν τον έβαλα στη θέση του, πήγαινε σε όλους τους θιασάρχες και έλεγε «δεν θα παίξει στο θέατρο». Αντέδρασα βιαίως! Είχε ένα μεγάλο γραφείο, το τουμπάρισα επάνω του, έριξα τα μπινελίκια μου.

Πέστε με φτηνή, πέστε με ό,τι θέλετε, μου άρεσαν οι παίδαροι!

Τώρα, σε αυτή την ηλικία, κοιτάω στην τηλεόραση και βλέπω κανέναν ωραίο και λέω… Είμαι αντίθετη πολιτικά αλλά μου αρέσει ο Κασιδιάρης -έχει παχύνει τελευταία και μου την έσπασε. Αν ήμουν 60 χρόνια νεότερη, Χρυσή Αυγή ξε-Χρυσή Αυγή, δεν θα μου είχε γλιτώσει», είπε η Μαίρη Χρονοπούλου.

Πηγή βίντεο: zappit.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μαίρη Χρονοπούλου Ηλίας Κασιδιάρης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ