Μόσχα: Θεωρούμε επίσημες δηλώσεις τα μηνύματα του Τραμπ στο Twitter - iefimerida.gr

Μόσχα: Θεωρούμε επίσημες δηλώσεις τα μηνύματα του Τραμπ στο Twitter

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μόσχα θεωρεί πως τα μηνύματα του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στο Twitter αποτελούν τις επίσημες θέσεις του και ο ρώσος ομόλογός του Βλαντίμιρ Πούτιν διαβάζει τα μηνύματα αυτά, ανακοίνωσε σήμερα το Κρεμλίνο.

Μέγας χρήστης του Twitter πριν εκλεγεί στα τέλη της περισυνής χρονιάς, ο Τραμπ συνέχισε να χρησιμοποιεί αυτό το μέσο κοινωνικής δικτύωσης για να εκφράζει τις απόψεις του για την πολιτική και τις παγκόσμιες υποθέσεις αφότου εγκαταστάθηκε στον Λευκό Οίκο.

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε σήμερα ότι δεν είναι ο ρόλος του να σχολιάζει τις ενέργειες του Τραμπ, όμως πρόσθεσε: «Σε κάθε περίπτωση, όλα όσα δημοσιεύονται από τον εγκεκριμένο λογαριασμό του στο Twitter θεωρούνται από τη Μόσχα επίσημες δηλώσεις του.

«Φυσικά ενημερώνεται γι' αυτά ο Πούτιν όπως και για άλλες πληροφορίες για επίσημες δηλώσεις πολιτικών», δήλωσε ο Πεσκόφ προσθέτοντας ότι ο Πούτιν δεν είναι ο ίδιος χρήστης του Twitter.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ