Το προϊόν που έχει πάντα στην τσάντα της η Μέγκαν Μαρκλ -Τι αποκάλυψε η μακιγιέζ της - iefimerida.gr

Το προϊόν που έχει πάντα στην τσάντα της η Μέγκαν Μαρκλ -Τι αποκάλυψε η μακιγιέζ της

markle-Splash News
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H Meghan Markle θεωρείτο style icon ήδη από όταν έγινε γνωστή η σχέση της με το πρίγκιπα Xάρι πόσω μάλλον μετά την επίσημη ανακοίνωση του αρραβώνα τους.

Η Meghan φαίνεται πως είναι ένα πρόσωπο αγαπητό όχι μόνο στην Μεγάλη Βρετανία αλλά και σε όλον τον κόσμο της μόδας και της ομορφιάς. Γι’ αυτό και δεν είναι παράξενο το πως επηρεάζει τις δύο μεγάλες βιομηχανίες και πόσο οι γυναίκες θαυμάζουν την εντυπωσιακή, φυσική ομορφιά της, εκτός βέβαια από την δυναμική προσωπικότητα της.

Σε πολλές συνεντεύξεις και ερωτήσεις, η Meghan αλλά και η make up artist της, Lisa Potter Dixon, έχουν αποκαλύψει μερικά από τα πιο σημαντικά μυστικά ομορφιάς της μέλλουσας συζύγου του Χάρι. Αγαπάει το φυσικό, όμορφο μακιγιάζ με διακριτικές λάμψεις και χρησιμοποιεί highlighter σε κάθε της look. Ίσως αυτό είναι ο λόγος που το πρόσωπο της δείχνει πάντα τόσο όμορφο και λαμπερό, φρέσκο και νεανικό.

Οι λάμψεις είναι απαραίτητες για την ίδια και έχει δηλώσει πως δεν μπορεί να ζήσει χωρίς ένα συγκεκριμένο προϊόν και από την μέρα που το ενέταξε στην ρουτίνα ομορφιάς της, δεν λείπει ποτέ από το νεσεσέρ της.

Ανακαλύψτε τι είναι αυτό που κάνει την Meghan Markle να δείχνει πάντα εκθαμβωτική στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μέγκαν Μαρκλ YSL μακιγιάζ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ