Ολη η μαγεία των Χριστουγέννων αντανακλάται στη νέα διακόσμηση του «Little Kook» [εικόνες] - iefimerida.gr

Ολη η μαγεία των Χριστουγέννων αντανακλάται στη νέα διακόσμηση του «Little Kook» [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκεί που χτυπά η καρδιά του Ψυρρή, στην οδό Καραΐσκάκη 17, μια παραμυθένια πολιτεία σας περιμένει να την εξερευνήσετε και να αφεθείτε στην μαγεία της.

Σαν από παιδικό όνειρο βγαλμένο, το Little Kook δεν είναι απλά ένα καφέ με λαχταριστά γλυκά στο κέντρο της πόλης. Είναι μια ολόκληρη παραμυθοχώρα που κάθε χρόνο, όλο το χρόνο, φορά τα γιορτινά της και σε καλεί πίσω στα παιδικά σου χρόνια. Αν βρεις θέση σε αυτό το παραμυθένιο ταξίδι του Little Kook θα είσαι τυχερός, μιας και οι ουρές είναι ατέλειωτες καθημερινά.

Τις φετινές γιορτές, η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων σε περιμένει εκεί και δεν κοιμάται ποτέ. Μαζί με τους ήρωες του κλασικού παραμυθιού σε καλεί σε μια μαγική διαδρομή. Ο χριστουγεννιάτικος στολισμός του Little Kook γεμίζει το βλέμμα σου με λάμψη.

Αν δεν σταμάτησες ποτέ να πιστεύεις στα παραμύθια, το Little Kook είναι το μέρος που τα φετινά Χριστούγεννα ζωντανεύει συναισθήματα και εικόνες ονείρου.

Δείτε την ονειρική, χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του «Little Kook», στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ little kook
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ