Ετσι έπεσε το ξύλο στο ντέρμπι του Μάντσεστερ -Απίστευτο γράφημα

Δύο ημέρες μετά το μεγάλο ντέρμπι του Μάντσεστερ, νέες λεπτομέρειες βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το ξύλο που έπεσε στα αποδυτήρια.

Το ντέρμπι βρήκε νικήτρια τη Σίτι μέσα στο «Θέατρο των Ονείρων» με σκορ 2-1, ωστόσο όλα όσα έγιναν μετά το τέλος του αγώνα εξακολουθούν να αποτελούν θέμα συζήτησης στο Νησί.

Η Sportsmail δημοσίευσε ένα εκπληκτικό γράφημα με νέα στοιχεία για το τι ακριβώς συνέβη:

1. Ο κόουτς της Γιουνάιτεντ, Ζοσέ Μουρίνιο, ακούγοντας τους παίκτες της Σίτι να πανηγυρίζουν έξαλλα, βγαίνει από τα αποδυτήρια της ομάδας του και κατευθύνεται προς τα αποδυτήρια των αντιπάλων. «Δεν σέβεστε» λέει στους παίκτες της Σίτι.

2. Στη συνέχεια, ο Μουρίνιο ακούγεται να βρίζει τον γκολκίπερ της Σίτι, Έντερσον, ο οποίος πλησιάζει με άγριες διαθέσεις τον προπονητή της Γιουνάιτεντ, με τους δυο τους να εμπλέκονται σε καβγά, βρίζοντας και οι δύο σε αγγλικά και πορτογαλικά.

3. Κάποιος πετάει στον Μουρίνιο ένα μπουκάλι με νερό. Το περιστατικό μεταφέρεται στους παίκτες της Γιουνάιτεντ από ένα μέλος του τεχνικού τιμ, που λέει ότι ο Μουρίνιο χτυπήθηκε με μπουκάλι.

4. Καθοδηγούμενοι από τον αμυντικό Μάρκος Ρόχο, οι παίκτες της Γιουνάιτεντ πετάγονται έξω από τα αποδυτήρια. Ο αρχηγός των «κόκκινων διαβόλων», Aντόνιο Βαλέντσια, είναι εξαγριωμένος με τη συμπεριφορά των παικτών της Σίτι.

5. Ένα άλλο γκρουπ παικτών της Γιουνάιτεντ (Ερέρα, Ράσφορντ, Τουαντζάμπε και Σο) ακολουθεί τους Ρόχο και Βαλέντσια και όλοι μαζί κατευθύνονται προς τα αποδυτήρια της Σίτι.

6. Κάποιοι παίκτες των «Πολιτών», συμπεριλαμβανομένου του Βενσάν Κομπανί, πετάγονται έξω από τα αποδυτήρια για να τους αντιμετωπίσουν. Πέφτουν μπουνιές και ο Φερναντίνιο δέχεται γροθιά. Άλλο ένα μπουκάλι πετάγεται και πετυχαίνει τον Μικέλ Αρτέτα, βοηθό του Γκουαρδιόλα, στο κεφάλι.

7. Ο καβγάς παίρνει διαστάσεις, με τη συμμετοχή κι άλλων παικτών των δύο ομάδων αλλά και μελών των τεχνικών τιμ. Συμμετέχουν περίπου 30 άτομα και κάποιοι περιγράφουν το σκηνικό ως μάχη ράγκμπι σε έναν στενό διάδρομο.

8. Ο Κάρικ της Γιουνάιτεντ, που δεν έπαιξε, είναι ένας από αυτούς που προσπαθούν να χωρίσουν τους παίκτες των ομάδων. Κατηγορεί τη Σίτι για έλλειψη σεβασμού και καλεί τους παίκτες της Γιουνάιτεντ να γυρίσουν πίσω στα αποδυτήριά τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ