Τη σύζυγο του δράστη της επίθεσης στη Ν. Υόρκης ανακρίνει η αστυνομία του Μπαγκλαντές - iefimerida.gr

Τη σύζυγο του δράστη της επίθεσης στη Ν. Υόρκης ανακρίνει η αστυνομία του Μπαγκλαντές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αστυνομία του Μπανγκλαντές ανακρίνει την σύζυγο του Ακάγεντ Ουλά, του Μπανγκλαντεσιανού τον οποίο οι αμερικανικές αρχές κατηγορούν ότι πυροδότησε χθες Δευτέρα έναν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό κοντά στην Τάιμς Σκουέρ της Νέας Υόρκης, ανακοίνωσαν σήμερα δύο ανώτεροι αξιωματούχοι της αστυνομίας του Μπανγκλαντές.

Οι δύο αξιωματούχοι, οι οποίοι αρνούνται να κατονομαστούν καθώς δεν τους επιτρέπεται να συζητούν δημοσίως για το θέμα, δεν έδωσαν στη δημοσιότητα λεπτομέρειες σχετικά με την ανάκριση, αλλά είπαν ότι το ζευγάρι έχει ένα αγοράκι έξι μηνών.

Ο Ουλά είχε τοποθετήσει πάνω του έναν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό και τον πυροδότησε σε μια υπόγεια διάβαση πεζών μεταξύ της Τάιμς Σκουέρ και του σταθμού λεωφορείων Πορτ Οθόριτι στη Νέα Υόρκη την ώρα αιχμής, στις 07:20 (15:20 ώρα Ελλάδας).

Από την έκρηξη υπέστη εγκαύματα ο ίδιος, ενώ τρεις ακόμη άνθρωποι τραυματίστηκαν, ωστόσο όλοι είναι εκτός κινδύνου.

Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Μπιλ ντε Μπλάζιο χαρακτήρισε το περιστατικό απόπειρα τρομοκρατικής επίθεσης.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ