Πολιτικός έστελνε σεξουαλικά sms σε Ελληνοαμερικανίδα δικηγόρο - iefimerida.gr

Πολιτικός έστελνε σεξουαλικά sms σε Ελληνοαμερικανίδα δικηγόρο

ΗΠΑ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο παντρεμένος, οικογενειάρχης Ρίτσαρντ Στάινμπεργκ, από την πολιτεία της Φλόριντα, που είναι μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων, διώκεται από τις αρχές καθώς διαπιστώθηκε πως παρενοχλούσε σεξουαλικά μέσω κινητού την Ελληνοαμερικανίδα δικηγόρο Μαρλέν Φερνάντεζ Καραβέτσος
Το νέο πολιτικό σκάνδαλο στις ΗΠΑ, ξέσπασε όταν η Μαρλέν κατήγγειλε στις αρχές πως κάποιος άγνωστος τις στέλνει σεξουαλικά μηνύματα στο κινητό με το ψευδώνυμο itsjustme24680 (απλά εγώ είμαι) και αρνούνταν να της αποκαλύψει την ταυτότητά του. Η επίσης παντρεμένη Μαρλέν, είπε πως το μόνο που της είχε αποκαλύψει είναι πως και αυτός είναι παντρεμένος και έχει παιδιά και την χαρακτήριζε διαρκώς στα μηνύματά του σέξι. Το διάστημα μεταξύ του Αυγούστου και του Σεπτεμβρίου 2010, η Μαρλέν δεχόταν έναν καταιγισμό ανεπιθύμητων μηνυμάτων από τον πολιτικό, αλλά αυτό που την τρόμαξε και την έκανε να απευθυνθεί στις αρχές, ήταν όταν μέσω των sms ο άγνωστος φάνηκε πως γνώριζε προσωπικά δεδομένα της Μαρλέν, όπως το γεγονός ότι ήταν μητέρα ενός αγοριού και πως ήταν και αυτή παντρεμένη.
Όταν η έρευνα της αστυνομίας αποκάλυψε την ταυτότητα του αποστολέα των μηνυμάτων η Μαρλέν παραδέχτηκε πως τον είχε γνωρίσει στο παρελθόν μέσω της δουλειάς της ως βοηθός κυβερνητικού δικηγόρου, αλλά τονίζει πως ποτέ δεν είχε κάποια άλλη επαφή μαζί του.

Με τη σειρά του ο πολιτικός παραδέχτηκε πως έστειλε τα μηνύματα και δήλωσε πως ζητά συγγνώμη από την οικογένειά του και κυρίως τη γυναίκα του και φυσικά από την Μαρλέν με την οποία ομολόγησε πως δεν είχε ποτέ κάποια ερωτική σχέση μαζί του

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ