Συνέχεια στο θρίλερ - Σήμερα η νέα νεκροψία του 21χρονου φοιτητή από την Κάλυμνο - iefimerida.gr

Συνέχεια στο θρίλερ - Σήμερα η νέα νεκροψία του 21χρονου φοιτητή από την Κάλυμνο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σήμερα αναμένεται να πραγματοποιηθεί η νέα νεκροψία-νεκροτομή στον 21χρονο φοιτητή, Νίκο Χατζηπαύλου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στην Κάλυμνο.

Την έγκριση για τη δεύτερη νεκροψία του 21χρονου ενέκρινε η Εισαγγελία Εφετών Ρόδου.


Όπως έγινε γνωστό, η νεκροψία του φοιτητή θα γίνει από τέσσερις ιατροδικαστές, στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Για την πολιτεία, τη νεκροτομή αναμένεται να διενεργήσουν η καθηγήτρια και Διευθύντρια της Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Χαρά Σπηλιοπούλου, η επίκουρη καθηγήτρια Σταυρούλα Παπαδόδημα και ο επίκουρος καθηγητής-ανθρωπολόγος Κωνσταντίνος Μωραΐτης.


Η οικογένεια έχει ορίσει ως τεχνικό σύμβουλο τον ιατροδικαστή Σωκράτη Τσαντίρη.


Υπενθυμίζεται ότι προηγουμένως είχε απορριφθεί ήδη δύο φορές το αίτημα της οικογένειας του Νίκου Χατζηπαύλου.


Την περασμένη Παρασκευή ο δικηγόρος της οικογένειας Γιάννης Γλύκας υπέβαλε νέο αίτημα στον Εισαγγελέα Εφετών Ρόδου για τη διενέργεια νέας νεκροψίας -νεκροτομής, το οποίο αυτή τη φορά έγινε δεκτό.


Η οικογένεια του 21χρονου επέμενε να διενεργηθεί και δεύτερη νεκροψία, καθώς θεωρεί ότι το παιδί της δολοφονήθηκε και δεν πρόκειται περί δυστυχήματος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ