Ποινή ενός έτους με αναστολή σε Παναθηναϊκό από UEFA - iefimerida.gr

Ποινή ενός έτους με αναστολή σε Παναθηναϊκό από UEFA

Παναθηναϊκός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε από την UEFA με ποινή αποκλεισμού ενός έτους από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά με αναστολή, όπως και με χρηματικό πρόστιμο 75.000 ευρώ.

Οι «πράσινοι», όπως και στην περίπτωση της ΑΕΚ, πήραν παράταση από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου έως τις 31 Μαρτίου προκειμένου να τακτοποιήσουν τις οικονομικές τους εκκρεμότητες. Η διοίκηση του «τριφυλλιού» θα πρέπει έως τα τέλη του επόμενου μήνα, που θα παρουσιαστεί εκ νέου στην πειθαρχική επιτροπή της UEFA, να έχει τακτοποιήσει τις ληξιπρόθεσμες οφειλές του που αφορούν την περίοδο έως τις 31/12/2011, προκειμένου η ομάδα να αγωνιστεί την επόμενη σεζόν στην Ευρώπη.

Η ποινή του Παναθηναϊκού δεν θα ισχύσει εφόσον εξοφλήσει τις οφειλές του, αλλιώς θα τιμωρηθεί με ποινή αποκλεισμού ενός χρόνου από τα ευρωπαϊκά Κύπελλα, ενώ το πρόστιμο θα διπλασιαστεί στις 150.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ