Μια 39χρονη Αμερικανίδα μουσικός έχει μουστάκι και εξηγεί γιατί νιώθει περήφανη γι' αυτό [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Μια 39χρονη Αμερικανίδα μουσικός έχει μουστάκι και εξηγεί γιατί νιώθει περήφανη γι' αυτό [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Πιστεύω ότι η ομορφιά έχει να κάνει με το πως φροντίζεις τον εαυτό σου. Είμαι η JD Samson και είμαι περήφανη».

Έτσι δηλώνει η μουσικός JD Samson στη συνέντευξη της στο popsugar.com, μιλώντας για το θέμα του φύλου τόσο σε σχέση με τον εαυτό της, όσο και σε συνάρτηση με τον τρόπο που την αντιμετωπίζει η κοινωνία.

Μια γυναίκα Dj με μια φυσική ανδροπρεπή φιγούρα εξηγεί πως είναι να αποδέχεσαι τη διαφορετικότητα σου και πως το φύλο σου δεν χρειάζεται να καθορίζει τον άνθρωπο που θέλεις να είσαι.

Μεγαλώσαμε σύμφωνα με τους όρους μιας κουλτούρας που υπαγορεύει ότι τα φύλα είναι δύο. Σήμερα, πιο έντονα από ποτέ, η LGBQ κοινότητα έχει φωνή (και μάλιστα πιο ηχηρή από ποτέ) και δεν έχει σταματήσει να αγωνίζεται για το δικαίωμα της να ανήκει ισότιμα στην κοινωνία. Ίσως χρειάζονται πολλές ακόμα δεκαετίες μέχρι ένα ομοφυλόφιλο ζευγάρι να μπορεί να δίνει δημοσίως ένα φιλί χωρίς να κάνει όλα τα κεφάλια να γυρνάνε προς το μέρος του ή μια trans να μπορεί να εργαστεί σαν υπάλληλος σε μια π.χ. τράπεζα, αλλά τουλάχιστον έχουμε μάθει (και, αισίως, αρχίσει να αποδεχόμαστε) ότι τα φύλα δεν είναι καν δύο ή τρία (βάζοντας και τους ομοφυλόφιλους στην εξίσωση), αλλά πολύ περισσότερα.

Η JD (ή αλλιως Jocelyn) Samson πειραματίζεται από μικρό παιδί με την ταυτότητα του φύλου της. Η σεξουαλική της προτίμηση αφορά το γυναικείο φύλο, γεγονός που αποδέχτηκε όταν ήταν 15 χρονών.

Μάθε περισσότερα για την JD Samson και γιατί επιλέγει να έχει μουστάκι στο bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ JD SAMSON NON BINARY ΑΦΥΛΟ ομοφυλοφιλία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ