Μέση και γλουτοί με ατέλειες; Δες πώς θα βάλεις το εφαρμοστό φόρεμα χωρίς να ανησυχείς

Σε όλες μας αρέσει το ντύσιμο με στιλ και οι κομψές εμφανίσεις με ένα εφαρμοστό φόρεμα, τοπ ή παντελόνι. Δεν έχουμε όμως ούτε αναλογίες μοντέλου, ούτε μας λείπουν οι ατέλειες.

Οι μικρές αυτές ατέλειες είναι που στην πραγματικότητα μας κάνουν ξεχωριστές. Όποιο κι αν είναι το βάρος μιας γυναίκας, είτε έχει καμπύλες και πιασίματα, είτε είναι skinny, οι περισσότερες, κοιτάζοντας στον καθρέφτη έχουμε κάτι που δεν μας αρέσει, που σκεφτόμαστε ότι μας χαλάει την εικόνα και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το κρύψουμε. Έτσι καταλήγουμε να αποφεύγουμε τα πολύ εφαρμοστά ρούχα και επιλέγουμε loose φόρμες.

Όπως και να έχει, όμως, δεν θα απαρνηθούμε το στιλ μας και σίγουρα δεν θα τις κρύψουμε πίσω από φαρδιά ρούχα και oversized γραμμές, αλλά ναι, θα φορέσουμε το στενό body conscious φόρεμα που τόσο μας αρέσει. Για όλες τις γυναίκες με καμπύλες αλλά και πιασίματα εκεί έξω, αλλά και όσες νιώθουν ότι έχουν ατέλειες, για όλες όσες θέλουν να ντυθούν κομψά και να δείχνουν όμορφες, μέσα στα εφαρμοστά ρούχα, βρήκαμε τις λύσεις.

Δες πώς θα βάλεις το εφαρμοστό φόρεμα χωρίς να ανησυχείς, στο bovary.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γυναίκα μόδα εμφάνιση

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ