Το «Big Little Lies» θα έχει και δεύτερη σεζόν - iefimerida.gr

Το «Big Little Lies» θα έχει και δεύτερη σεζόν

Το «Big Little Lies» θα έχει και δεύτερη σεζόν (Φωτογραφία: AP/ Jordan Strauss)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επειτα από την τεράστια επιτυχία, τόσο σε τηλεθέαση όσο και σε βραβεύσεις, το HBO ζήτησε μια δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης σειράς «Big Little Lies».

Η σειρά, στην οποία πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων η Ρις Γουίδερσπουν και η Νικόλ Κίντμαν- που έχουν αναλάβει και την παραγωγή- είναι βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο της Λιάν Μοριάρτι. Η αρχική σκέψη ήταν να αποτελέσει μία μίνι σειρά των επτά επεισοδίων, τα οποία μεταδόθηκαν στις αρχές του 2007. Ομως η μεγάλη επιτυχία οδήγησε το HBO να ξεκινήσει την παραγωγή του δεύτερου κύκλου. Τη σκηνοθεσία θα αναλάβει η Αντρεα Αρνολντ, που βραβεύθηκε με Οσκαρ το 2005 για την ταινία μικρού μήκους «Wasp».

«Οι βασικοί χαρακτήρες θα επιστρέψουν και γίνονται οι σχετικές διαπραγματεύσεις», ανακοίνωσε ακόμη το HBO. Η σειρά κέρδισε οκτώ βραβεία Emmy, μεταξύ των οποίων αυτό για την Καλύτερη Μίνι-Σειρά, Καλύτερης Σκηνοθεσίας για τον Ζαν-Μαρκ Βαλέ και Καλύτερου Α' Γυναικείου Ρόλου για τη Νικόλ Κίντμαν.

Πηγή: ΑΠΕ/ AFP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ