Οικολόγος προσέφερε 850 δολάρια σε όποιον σκοτώσει κάποιον που φοράει γούνα - iefimerida.gr

Οικολόγος προσέφερε 850 δολάρια σε όποιον σκοτώσει κάποιον που φοράει γούνα

Οχάιο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το παρατράβηξε με την οικολογία μια 27χρονη, η οποία όχι μόνο συνέκρινε την απελευθέρωση ζώων που κακοποιούνται με τη σωτηρία των Εβραίων από τους Ναζί, αλλά προσέφερε και αμοιβή 850 δολαρίων σε όποιον σκοτώσει οποιονδήποτε δει να φοράει αληθινή γούνα.

Η 27χρονη Μέρεντιθ Λόουελ από το Κολόμπους το Οχάιο, ανέβασε την «επικήρυξη» της με ψεύτικο προφίλ στο Facebook, από όπου και έγινε τελικά αντιληπτή από το FBI, το οποίο με τη σειρά του ενημέρωσε τις τοπικές αρχές και η γυναίκα συνελήφθη.

Σύμφωνα με το FBI, ένας πράκτορας της υπηρεσίας άρχισε ηλεκτρονική αλληλογραφία με την Λόουελ, προσποιούμενος ότι είναι εκτελεστής που ενδιαφέρθηκε για την αγγελία της. Όταν εκείνη του είπε ότι μπορεί να σκοτώσει όποιον θέλει αρκεί να φοράει αληθινή γούνα και να είναι πάνω από 14 ετών, οι αρχές είχαν τα απαιτούμενα στοιχεία για να φέρουν τη γυναίκα ενώπιον της δικαιοσύνης.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο, η 27χρονη έδωσε και σαφείς οδηγίες στον εκτελεστή λέγοντας: «Πρέπει να έχεις μαζί σου ένα όπλο με σιγαστήρα που να μπορεί εύκολα να κρυφτεί στην τσέπη ή στο μπουφάν σου. Αν δεν βρίσκεις όπλο, πάρε ένα μαχαίρι το οποίο θα πρέπει να έχει μήκος τουλάχιστον 10 εκατοστά και θα πρέπει να είναι αρκετά κοφτερό, ώστε να κόψεις το λαιμό του θύματος και σίγουρα να το σκοτώσεις. Θέλω το θύμα να είναι νεκρό σε λιγότερο από 2 λεπτά. Πριν κάνεις οτιδήποτε θέλω να με ειδοποιήσεις ώστε να βρίσκομαι κοντά και μόλις τελειώσεις τη δουλειά να αρχίσω να μοιράζω φυλλάδια για τους κινδύνους του να φοράς αληθινή γούνα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ