My Style Rocks: Η Σοφία τα έβαλε με την... «Σούλα Γκλάμορους» [βίντεο] - iefimerida.gr

My Style Rocks: Η Σοφία τα έβαλε με την... «Σούλα Γκλάμορους» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Σοφία Λεοντίτση εμφανίστηκε στο γκαλά του My Style Rocks με άγριες διαθέσεις, εκτοξεύοντας τα «πυρά» της στον λογαριασμό των social media της περσόνας «Σούλα Γκλάμορους».

Το συγκεκριμένο προφίλ ασχολείται με το My Style Rocks και από τις αναρτήσεις του δείχνει να μην έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην Σοφία. Ετσι, η παίκτρια βρήκε την ευκαιρία να απαντήσει.

Στο γκαλά με θέμα avant garde η παίκτρια εμφανίστηκε με δικιά της δημιουργία από σακούλες σκουπιδιών και μάσκα με τη φωτογραφία της «Σούλας Γκλάμορους».

«Θα το βγάλω αυτό είναι για τα σκουπίδια», είπε η Σοφία, βγάζοντας και σκίζοντας τη μάσκα.

Την εμφάνιση της παίκτριας σχολίασε μέσω Twitter η «Σούλα Γκλάμορους», η οποία έγραψε: «Σοφία δίπλα στα σκουπίδια ταιριάζεις τέλεια», «Εξω από μένα βασικιά», ενώ κάλεσε τους «φίλους» της στα social να «καταδικάσουν» την εμφάνιση, όπως και έκαναν.

My Style Rocks: Η Σοφία τα έβαλε με την... «Σούλα Γκλάμορους» [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Και μερικά σχόλια χρηστών:

Σοφακι αν και στη φαση με την Τουνη πηρα το μέρος σου, αρχιζω και υποψιάζομαι πως εισαι ολίγον τι μπιτσάρα ! #mystylerocks

Αν η Τουνη είχε χιούμορ θα της έλεγε: "Σοφία, μη κάθεσαι, σε λίγο περνάει το σκουπιδιαρικο" #mystylerocks

Οταν θες να αντιγράψεις την @soulaglamorous ,αλλά δεν έχεις μία για να αγοράσεις φόρεμα #mystylerocks

Ιεροσυλία.
Κάτω τα χέρια από την Σουλα την Γκλαμορους#mystylerocks

κι αυτη η Σοφια το παρακανε...ενα χιουμοριστικο account ειναι η @soulaglamorous ...και το #mystylerocks είναι ένα παιχνίδι...πως κάνει έτσι;

Ποια είναι η Σούλα Γκλάμορους

Η Σούλα Γκλάμορους είναι μία από τις πιο πολυσυζητημένες περσόνες των social media. Ο λογαριασμός της στο Facebook μετρά κάτι παραπάνω από 74.500 likes.

Φοράει πάντα μάσκα, είναι εκκεντρική και σχολιάζει τους πάντες και τα πάντα. Μέσα σε ενάμιση χρόνο έχει σαρώσει τον διαδικτυακό κόσμο.

«Πληγωμένη από τον χωρισμό μου, σκέφτηκα να δημιουργήσω μια σελίδα μέσα στην οποία θα μπορούσα να γράφω αυτά που ήθελα. Χωρίς να το καταλάβω, η σελίδα της Σούλας Γκλάμορους άρχισε να έχει μεγάλη επιτυχία, αφού πολλές κοπέλες και αγόρια ταυτίζονταν με αυτά που αναρτούσα» είχε αποκαλύψει μιλώντας στην Espresso, εξηγώντας το πώς δημιουργήθηκε ο λογαριασμός.

Πηγή βίντεο: Youtube @Φώτα! Κάμερα! Πάμε!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ