Προκηρύχθηκε απεργία και τελικά ανεστάλη στην εφημερίδα «LiveSport» - iefimerida.gr

Προκηρύχθηκε απεργία και τελικά ανεστάλη στην εφημερίδα «LiveSport»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα οικονομικά προβλήματα στην εφημερίδα «LIveSport» συνεχίζονται.

Αρχικά είχε προκηρυχθεί απεργία από σήμερα το πρωί για 48 ώρες καθώς χθες η ιδιοκτησία της εφημερίδας για ακόμη μια φορά δεν πλήρωσε τους εργαζομένους στην προγραμματισμένη ημερομηνία, έδωσε νέες υποσχέσεις για πληρωμή την Τρίτη, την ώρα που υπάρχουν και παλαιότερες οφειλές μηνών που δεν έχουν καλυφθεί. Ωστόσο, οι εργαζόμενοι σε ένδειξη καλής θέλησης, αποφάσισαν να βοηθήσουν για ακόμη μια φορά και τελικά ανέστειλαν την απεργία. Πλέον, περιμένουν να πληρωθούν την Τρίτη, διότι σε διαφορετική περίπτωση θα προκηρυχθεί αυτόματα 48ωρη απεργία.

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ: «Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ και της ΕΤΗΠΤΑ αποφάσισαν την αναστολή της 48ωρης απεργίας την οποία κήρυξαν και είναι σε εξέλιξη από τις 6 π.μ. σήμερα, Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου, για όλους τους δημοσιογράφους και τους τεχνικούς τύπου που εργάζονται στην εφημερίδα «LIVE SPORT». Η απόφαση για την αναστολή της απεργίας ελήφθη μετά τη διαβεβαίωση της διοίκησης της εφημερίδας ότι την Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου θα καταβάλει ένα 15νθήμερο έναντι οφειλών και σχετικό αίτημα των εργαζομένων, σε ένδειξη καλής θέλησης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ livesport Απεργία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ