Γιάννης Σεργάκης: Ο ευφυής σχεδιαστής κοσμημάτων που τόλμησε και πέτυχε εν μέσω κρίσης - iefimerida.gr

Γιάννης Σεργάκης: Ο ευφυής σχεδιαστής κοσμημάτων που τόλμησε και πέτυχε εν μέσω κρίσης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρίσι, Τόκιο, Χόνγκ Κονγκ, Καλιφόρνια, Λονδίνο, Λισαβόνα, Τορόντο, Νέα Υόρκη. Τα κοσμήματα του Γιάννη Σεργάκη ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο.

Ο σχεδιαστής κοσμημάτων με μοναδική πηγή έμπνευσης την ίδια του την σκέψη και ακούραστη έρευνα, κατάφερε να μετουσιώσει το όραμά του σε μινιμαλιστικές δημιουργίες με μια συγκεκριμένη αισθητική άποψη.

«Το δύσκολο είναι να βρεις αυτό το νέο «κύτταρο» που θα δημιουργήσει κάτι εντελώς καινούριο και μοναδικό» δηλώνει μεταξύ άλλων στη συνέντευξή του στο bovary.gr. Ο Γιάννης Σεργάκης αφηγείται την ιστορία της ζωής του και μας μυεί στον θαυμαστό κόσμο των κοσμημάτων, όπως ο ίδιος τον ονειρεύτηκε και τον ζει.

«Γεννήθηκα στην Αθήνα, μεγάλωσα στη Βούλα. Είμαι τρίτη γενιά εμπόρων. Ο παππούς μου από την πλευρά του πατέρα μου ήταν ο πρώτος έμπορος που έφερε τα μπαμπού στην Ελλάδα περίπου το 1930, είχε βιοτεχνία με μαγαζιά στην Αθήνα. Ο πατέρας μου συνέχισε αυτή τη δουλειά. Τα αδέλφια της μητέρας μου ασχολούνταν με τα κοσμήματα και τους πολύτιμους λίθους...»

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη του Γιάννη Σεργάκη, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ