Η Ν.Δ. δεν θα συμμετάσχει στην Εξεταστική για το Ελλειμμα του 2009 - iefimerida.gr

Η Ν.Δ. δεν θα συμμετάσχει στην Εξεταστική για το Ελλειμμα του 2009

Η ΝΔ δεν θα συμμετάσχει στην Εξεταστική για το Έλλειμμα του 2009
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Νέα Δημοκρατία δεν θα συμμετάσχει στην Εξεταστική Επιτροπή για το Έλλειμμα του 2009, δήλωσε ο γραμματέας της ΚΟ του κόμματος Κώστας Τασούλας, που ζήτησε παράλληλα εκλογές ώστε να υπάρξει νέα Βουλή με νωπή τη λαϊκή εντολή που θα αναλάβει να στήσει τη χώρα στα πόδια της.

«Η ΝΔ πρωτοστατεί σε αυτή την αποστολή μαζί με τον λαό για να κερδίσουμε την πιο κρίσιμη μάχη, την ανάκαμψη της Ελλάδας» είπε ο Κώστας Τασούλας τονίζοντας ότι το «αδιόρθωτο και αμετανόητο ΠΑΣΟΚ των κ.κ. Παπανδρέου και Βενιζέλου στήνει μαζί με τον ΛΑΟΣ μια Εξεταστική-παρωδία για να δώσει συγχωροχάρτι στον εαυτό του και να επιδιώξει την παράταση της θητείας της Βουλής».

«Τίποτα από αυτά δεν αφορούν της ανάγκες της χώρας» κατέληξε ο γραμματέας της ΚΟ και «γι' αυτό η ΝΔ δεν μετέχει σε όλα αυτά».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ