Ποινή ενός χρόνου με αναστολή επέβαλε η UEFA στην ΑΕΚ - iefimerida.gr

Ποινή ενός χρόνου με αναστολή επέβαλε η UEFA στην ΑΕΚ

ΑΕΚ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η UEFA τιμώρησε την ΑΕΚ με ποινή αποκλεισμού ενός χρόνου με αναστολή από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και χρηματικό πρόστιμο 150.000 ευρώ για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές της, δίνοντας παράλληλα προθεσμία στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ έως τις 31 Μαρτίου να λύσει τις εκκρεμότητές της.

Η Ένωση πήρε αυτό που ήθελε, δηλαδή παράταση για να προσπαθήσει να βρει λύση στα οικονομικά της προβλήματα, κάτι που σημαίνει πως στην επόμενη απολογία της στην πειθαρχική επιτροπή της UEFA πρέπει να αποδείξει πως εφαρμόζει ένα πλάνο εξυγίανσης στην ΠΑΕ.

Η ποινή από την Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία Ποδοσφαίρου έχει ανασταλτικό χαρακτήρα και αν η ΑΕΚ αποδείξει πως προχωρά στην αποπληρωμή των χρεών, τότε δεν θα ισχύσει. Σε διαφορετική περίπτωση, οι «κιτρινόμαυροι» θα αποκλειστούν από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ