Δίδυμοι ξόδεψαν 15.000 δολ. σε πλαστικές για να μοιάσουν στον Μπραντ Πιτ [εικόνες] - iefimerida.gr

Δίδυμοι ξόδεψαν 15.000 δολ. σε πλαστικές για να μοιάσουν στον Μπραντ Πιτ [εικόνες]

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο δίδυμοι έφηβοι από την Αριζόνα των ΗΠΑ προχώρησαν σε μια σειρά από πλαστικές επεμβάσεις προκειμένου να μοιάσουν εμφανισιακά στον Μπραντ Πιτ μέσω του γνωστού reality show, «I Want A Famous Face».

Πιο συγκεκριμένα, οι 21χρονοι Ματ και Μάικ Σλεπ ξόδεψαν 15.000 δολλάρια σε εγχειρήσεις αισθητικής. Πέρασαν δύσκολους μήνες από τις επώδυνες διαδικασίες ανανέωσης, ενώ μάλιστα για λίγο καιρό μετά το πέρας των χειρουργείων, ακόμα δεν μπορούσαν να φάνε ένα κανονικό γεύμα.

Δίδυμοι ξόδεψαν 15.000 δολ. σε πλαστικές για να μοιάσουν στον Μπραντ Πιτ [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Εκαναν δεκάδες επεμβάσεις, μεταξύ άλλων στα μάγουλα, στη γνάθο, το πηγούνι, τη μύτη και τα δόντια. Μάλιστα ο ένας από τους δύο φόρεσε 41 εμφυτεύματα πορσελάνης.

Ο Ματ μιλώντας στην εκπομπή είπε: «Αξιζε τον κόπο. Θα το έκανα κι άλλες δέκα φορές. Με βοήθησε να πάρω περισσότερα κορίτσια. Μου αρέσει που πια περπατάω και οι κοπέλες με κοιτάζουν, ψυθιρίζουν και γελάνε».

Στη συνέχεια τόνισε πως: «Είχα μια τόσο υπέροχη αλλαγή και οι πρώην κοπέλες μου που είχαν καιρό να με δουν, δεν μπορούσαν να σταματήσουν να κοιτάζουν και είπαν ότι ήθελαν να κλάψουν! Αν αυτό δεν σε κάνει να αισθάνεσαι καλά, τότε τι θα μπορούσε να σε κάνει;»

Ο Μάικ με τη σειρά του επεσήμανε ότι: «Δεν ήξερα ποτέ ότι θα μπορούσα να είμαι τόσο ευτυχισμένος όσο είμαι τώρα. Αισθάνομαι πως βρίσκομαι στην κορυφή του κόσμου μετά τα λίγα ''τσιμπήματα'' που πέρασα. Πηγαίνετε με τη χειρουργική επέμβαση τώρα, επειδή δεν θέλετε να περάσετε μια ζωή στεναχωρημένοι επειδή η εξωτερική σας εμφάνιση δεν είναι καλή».

Δείτε πως είναι τώρα

Δίδυμοι ξόδεψαν 15.000 δολ. σε πλαστικές για να μοιάσουν στον Μπραντ Πιτ [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Δίδυμοι ξόδεψαν 15.000 δολ. σε πλαστικές για να μοιάσουν στον Μπραντ Πιτ [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ