Η Χαρά Μούσχου υμνεί τον σουρεαλισμό μέσα από μια ξεχωριστή έκθεση ζωγραφικής [εικόνες]

Την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια έκθεσης ζωγραφικής της καλλιτέχνιδος Χαράς Μούσχου, με τίτλο «Souldrops».

Ο ιδιαίτερος χαρακτήρας των έργων της αποτυπώνεται καθαρά μέσα από τη δήλωση της ιδίας: «Οι Σταγόνες Ψυχής είναι η ταυτότητα της 4ης έκθεσής μου, με δημιουργίες που εκφράζουν τις σκέψεις μου» αναφέρει.

«Μια προσπάθεια εξέλιξης που άρχισε από τοτε που τόλμησα να γυρίσω την πλάτη στο υπαρκτό και να στραφώ στο ανύπαρκτο. Αποτυπώνοντας όχι αυτά που βλέπω, αλλά αυτά που σκέφτομαι, νιώθω, επιθυμώ και φοβάμαι. Ο φόβος δε συνάδει με την τέχνη. Η ζωγραφική απαιτεί τόλμη. Τόλμη να εκφράζεις τον κρυμμένο σου εαυτό μέσα από τη δική σου εκδοχή».


«Παράθυρο στην ψυχή», έργο εμπνευσμένο από τα τραύματα που όλοι κρύβουμε μέσα μας


«Η απώλεια της εφηβείας», έργο εμπνευσμένο από τη γιαγιά της


«Σταματώντας το χρόνο»


«Φιλία»

Μέχρι τώρα έχουν γίνει 3 εκθέσεις της, η πρώτη στην Κύπρο και οι άλλες δύο στην Αθήνα. Μέσα από τη σελίδα της Cmouschou.weebly.com έχουμε τη δυνατότητα να ανακαλύψουμε τον εικαστικό της πλούτο, να διεισδύσουμε στη φαντασία της και να τη γνωρίσουμε καλύτερα μέσα από τα έργα της.

Η έκθεσή της θα συνεχιστεί ως τις 15/12, καθημερινά στο Matchpoint, Αινιάνος 1, Πλ. Βικτωρίας (ξεχωριστή είσοδος Ιουλιανού 22).

Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα 11:00 - 23:00
Τρίτη 11:00 - 23:00
Τετάρτη 11:00 - 23:00
Πεμπτη 11:00 - 23:00
Παρασκευή 11:00 - 0:00
Σάββατο 11:30 - 0:00
Κυριακή 16:00 – 0:00

«Από μικρή ζωγράφιζα πολύ. Στη διαδρομή έχασα το δρόμο και σπούδασα Νοσηλευτική, αλλά τελικά με κέρδισε η τέχνη. Μετά από πολλά πορτραίτα, πλέον έχω αφιερωθεί στο να ζωγραφίζω τις σκέψεις και τα συναισθήματά μου με μια γεύση σουρρεαλισμού» αναφέρει η καλλιτέχνις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ