Απίστευτη αποκάλυψη Ράσελ Κρόου: «Σοδόμισα μια γυναίκα σε γύρισμα» [εικόνες] - iefimerida.gr

Απίστευτη αποκάλυψη Ράσελ Κρόου: «Σοδόμισα μια γυναίκα σε γύρισμα» [εικόνες]

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία αποκάλυψη- σοκ έκανε ο Ράσελ Κρόου κατά την διάρκεια απονομής βραβείων, αποκαλύπτοντας πως... σοδόμισε μία γυναίκα κατά την διάρκεια ερωτικής σκηνής.

Ο διάσημος ηθοποιός ανέφερε πως η ερωτική αυτή πράξη έγινε κατά την διάρκεια των γυρισμάτων στην ταινία Romper Stromper, αστειευόμενος μάλιστα πως ότι συνέβη, συνέβη κατά λάθος.

Απίστευτη αποκάλυψη Ράσελ Κρόου: «Σοδόμισα μια γυναίκα σε γύρισμα» [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Προσπαθώντας να παρουσιάσει το γεγονός ως αστείο, ο ίδιος μάλιστα περιέγραψε στα αυστραλιανά βραβεία Arts πως ακριβώς συνέβη το σκηνικό.

«Στην ταινία έπρεπε να κάνω πως σοδομίσω την ηθοποιό Ζακλίν Μακένζι. Προσπαθούσα να κρατήσω το προστατευτικό που φορούσα μακριά από το δικό της. Βλέπετε, φορούσε ένα πλαστικό πράγμα που είναι ειδικό για τέτοιες σκηνές, έτσι ώστε να προστατεύσει το σώμα της. Εν τέλει δεν έγινε όπως νομίζαμε, καθώς το δικό μου προστατευτικό έσπασε την ώρα του γυρίσματος. Αλλά στην πρεμιέρα η αγαπημένη της μητέρα, που έχει πια πεθάνει, μας "ξεκαθάρισε" πώς το είδε εκείνη, ήταν σοδομισμός. Σε κάθε περίπτωση, αυτή ήταν μια ιστορία για την ευαισθησία».

Απίστευτη αποκάλυψη Ράσελ Κρόου: «Σοδόμισα μια γυναίκα σε γύρισμα» [εικόνες] | iefimerida.gr 1

O Ράσελ Κρόου στην ταινία Romper Stromper

Βέβαια, πολλοί θεώρησαν την ιστορία του τόσο προκλητική και προσβλητική, που «κόπηκε» από την τηλεοπτική μετάδοση των βραβείων στην Αυστραλία.

Να σημειωθεί πάντως πως, μέσω του λογαριασμού της στο facebook και το κίνημα #Μetoo, η ηθοποιός Ζακλίν Μακένζι, είχε δηλώσει πως έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης στον χώρο εργασίας της. Ωστόσο, η ίδια ξεκαθάρισε τα πράγματα, καθώς δεν εννοούσε τον Ράσελ Κρόου και το ατύχημα που είχε γίνει στην ταινία.

Απίστευτη αποκάλυψη Ράσελ Κρόου: «Σοδόμισα μια γυναίκα σε γύρισμα» [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Η σκηνή

«Η ταινία γυρίστηκε το 1991, ήμασταν και οι δύο αρχάριοι, πραγματικά ήταν μια πολύ άβολη στιγμή, όπου προσπαθούσαμε να διατηρήσουμε την σεμνότητά μας και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται για σεξουαλική παρενόχληση», ανέφερε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ράσελ Κρόου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ