Νέα γιορτινή προσφορά της LG! -Με την αγορά ενός LG Στεγνωτηρίου Δωροεπιταγή έως €150 για αγορές από τα καταστήματα Intersport

Τα Χριστούγεννα βρίσκονται προ των πυλών και η LG Electronics (LG) ανταμείβει τους καταναλωτές για την επιλογή τους και με κάθε αγορά LG στεγνωτηρίου προσφέρει μία δωροεπιταγή INTERSPORT Gift Card αξίας έως 150€.

Περισσότερη ευκολία με τα στεγνωτήρια LG σημαίνει περισσότερος ελεύθερος χρόνος για να αποκτήσει κανείς έναν πιο δραστήριο τρόπο ζωής ή να κάνει το αγαπημένο του σπορ. Στην προωθητική ενέργεια συμμετέχει το μοντέλο RC8055AH2M, χωρητικότητας 8 κιλών, για το οποίο η δωροεπιταγή είναι αξίας 100€ για αγορές από τα καταστήματα INTERSPORT, ενώ όσοι καταναλωτές επιλέξουν το μοντέλο RC9055AP2F, χωρητικότητας 9 κιλών, θα λάβουν αντίστοιχα δωροεπιταγή αξίας 150€.

Με προηγμένη τεχνολογία και καινοτόμες λειτουργίες, τα στεγνωτήρια της LG προσφέρουν εξαιρετικές επιδόσεις φροντίζοντας τα υφάσματα κι ασύγκριτα αποτελέσματα για ρούχα στεγνά με το πάτημα ενός κουμπιού.

Με το στεγνωτήριο RC8055AH2M για υψηλή απόδοση και φροντίδα στα ρούχα η LG διευρύνει τις επιλογές στην κατηγορία των στεγνωτηρίων. Η πρόταση της LG διαθέτει κάδο χωρητικότητας 8 κιλών, τεχνολογία αντλίας θερμότητας με ενεργειακή κλάση Α++, αισθητήρα στεγνώματος για άριστη απόδοση και αυτοκαθαριζόμενο συμπυκνωτή.

Επιπλέον, το στεγνωτήριο RC9055AP2F, είναι εξοπλισμένο με τεχνολογία Eco Hybrid ™ και κάδο χωρητικότητας 9 κιλών. Η τεχνολογία Eco Hybrid διαθέτει λειτουργίες Eco mode και Speed mode, προσφέροντας στο χρήστη την επιλογή μεταξύ εξοικονόμησης ενέργειας και χρόνου. Χρησιμοποιώντας εξελιγμένη τεχνολογία αντλίας θερμότητας, η λειτουργία Eco mode επιτυγχάνει καλύτερη ενεργειακή απόδοση ενώ η λειτουργία Speed mode επιτρέπει εξοικονόμηση χρόνου. Aκόμη το στεγνωτήριο διαθέτει αυτοκαθαριζόμενο συμπυκνωτή και παρέχει τη δυνατότητα λήψης επιπλέον προγραμμάτων μέσω της τεχνολογίας NFC.

H παραπάνω προσφορά ισχύει από τις 06/12/2017 μέχρι τις 31/12/2017 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Σημειώνεται ότι για την παραλαβή του δώρου ο καταναλωτής θα πρέπει να καλέσει στο Κέντρο Eξυπηρέτησης Πελατών της LG στα ακόλουθα τηλέφωνα: LG 801 11 200900 (από σταθερό), 2104800564 (από κινητό).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ