Εξαφανίστηκε η Εμινέ Ερντογάν, ακύρωσε το πρόγραμμά της στην Αθήνα -Τι συνέβη - iefimerida.gr

Εξαφανίστηκε η Εμινέ Ερντογάν, ακύρωσε το πρόγραμμά της στην Αθήνα -Τι συνέβη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Πρώτη Κυρία της Τουρκίας Εμινέ Ερντογάν κατέβηκε από το αεροσκάφος που τη μετέφερε από την Τουρκία στην Αθήνα, αλλά μετά... εξαφανίστηκε.

Με το γνωστό ανέκφραστο ύφος της, φορώντας ένα καναρινί σύνολο, με ασορτί μαντίλα, γκρι παλτό, ψηλοτάκουνα παπούτσια και κατάμαυρα γυαλιά ηλίου, κατέβηκε από το αεροσκάφος της Τουρκικής Δημοκρατίας στο «Ελ. Βενιζέλος», επιβιβάστηκε σε ένα από τα αυτοκίνητα της πομπής του Ταγίπ Ερντογάν και έκτοτε δεν την είδε κανείς.

Εξαφανίστηκε η Εμινέ Ερντογάν, ακύρωσε το πρόγραμμά της στην Αθήνα -Τι συνέβη | iefimerida.gr 0

Η κυρία Ερντογάν δεν έδωσε το «παρών» ούτε στην κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη στο Σύνταγμα, ούτε ακολούθησε τον σύζυγό της στο Προεδρικό Μέγαρο όπως ήταν προγραμματισμένο (έτσι είχε κάνει και η Μπριζίτ Μακρόν).

Ακολούθως υπήρχαν πληροφορίες ότι η κυρία Ερντογάν θα ακολουθούσε το δικό της πρόγραμμα και ότι ενδεχομένως θα πήγαινε με την Περιστέρα Μπαζιάνα στο Μουσείο της Ακρόπολης και με τη Βλασσία Παυλοπούλου στο Μουσείο Μπενάκη, ενδεχομένως και στο Ιδρυμα «Ελπίδα».

Ωστόσο, η Εμινέ Ερντογάν δεν πήγε πουθενά. Βρίσκεται κλεισμένη στη σουίτα της στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία».

Υπήρξαν πληροφορίες ότι η Πρώτη Κυρία της Τουρκίας αισθάνθηκε κάποια αδιαθεσία και για αυτό δεν μπορούσε να ακολουθήσει το πρόγραμμά της, ενώ άλλα σενάρια ήθελαν την Εμινέ Ερντογάν να αλλάζει το πρόγραμμά της για λόγους ασφαλείας, προτιμώντας τη σιγουριά και την ασφάλεια της σουίτας της.

Οπως μετέδωσε το ΑΠΕ λίγο μετά τις 16:00 ο λόγος της εξαφάνισης της κυρίας Ερντογάν είναι μια αδιαθεσία που δεν της επιτρέπει τις μετακινήσεις. Και για αυτό το λόγο κάλεσε την σύντροφο του πρωθυπουργού Περιστέρα Μπαζιάνα στο ξενοδοχείο της για τσάι.

Αν και το πρόγραμμα είναι ανοιχτό, η επόμενη προγραμματισμένη εμφάνιση της κυρίας Ερντογάν είναι για τις 19:30, στο επίσημο δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο.

Εξαφανίστηκε η Εμινέ Ερντογάν, ακύρωσε το πρόγραμμά της στην Αθήνα -Τι συνέβη | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ