Η κυβέρνηση στηρίζει Παυλόπουλο: Επανέλαβε τις ελληνικές θέσεις -Το τανγκό θέλει δύο - iefimerida.gr

Η κυβέρνηση στηρίζει Παυλόπουλο: Επανέλαβε τις ελληνικές θέσεις -Το τανγκό θέλει δύο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κυβερνητικός αξιωματούχος σχολίασε τον καβγά Ερντογάν-Παυλόπουλου, για την Συνθήκη της Λωζάνης και την μειονότητα της Δυτικής Θράκης, στηρίζοντας απόλυτα τον Ελληνα πρόεδρο της Δημοκρατίας.


«Ο κ. Παυλόπουλος επανέλαβε τις θέσεις της ελληνικής πλευράς και δεν περιμέναμε να αλλάξει η Τουρκία τις θέσεις της.

Απο την πλευρα ελληνικης κυβερνησης εχουμε καθηκον και υποχρεωση με δεδομενη την αποσταθεροποιημενη περιοχη και την κατασταση στην οποια βρισκονται οι ευρωτουρκικες σχεσεις να ειμαστε ο σταθεροποιητικος παραγοντας. Στο πλαισιο αυτο τεινουμε ακριβως χειρα φιλιας στην τουρκια και ειναι στο χερι της αν θα αξιοποιησει την πρωτοβουλια μας. Το τανγκο θελει παντα δυο.

Σε ερωτηση για το ταιμινγκ της επισκεψης ειπε: οι σημαντικες επισκεψεις δεν γινονται οταν ολα τα ζητηματα εχουν λυθει για να ανταλλασσουν φιλοφρονησεις οι πολιτικες ηγεσιες αλλα οταν ειναι αναγκαιο για την επιλυση ζητηματων, την οικοδομηση εμπιστοσυνης και την αναβαθμιση σχεσεων».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ