Δημοσχάκης: Ο Ερντογάν έδειξε ότι έχει εμμονές - iefimerida.gr

Δημοσχάκης: Ο Ερντογάν έδειξε ότι έχει εμμονές

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ο Ερντογάν έχει τη μοναδική ευκαιρία, αυτή η επίσκεψή του να είναι ιστορική, αν ληφθεί υπόψη ότι ο τελευταίος Τούρκος Πρόεδρος, που επισκέφθηκε την Ελλάδα, ήταν ο Μπαγιάρ, το 1952, αλλά έδειξε ακόμη και χθες στη συνέντευξή του ότι έχει εμμονές» δήλωσε ο αν. τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της ΝΔ, βουλευτής Έβρου, Αναστάσιος Δημοσχάκης, στο «Πρακτορείο 104,9 fm».

«Οφείλουμε να συζητούμε και τον καλοδεχόμαστε και στην Αθήνα και στη Θράκη, αλλά με τους κανόνες που προβλέπει ο ελληνικός νόμος και το διεθνές δίκαιο» είπε ο κ. Δημοσχάκης, σημειώνοντας ότι στη συνέντευξη που έδωσε ο Ερντογάν στον Skai φάνηκε πως «θέτει θέματα καινούρια και σε συνέχεια της ρητορικής επιθετικής πρόθεσης που έδειξε, τώρα πλέον θέτει ουσιαστικά θέμα αναθεώρησης της συνθήκης της Λωζάννης».

«Εκτιμώ ότι δεν γνωρίζει και το διεθνές δίκαιο και δεν γνωρίζει ότι αυτά δεν αλλάζουν, αυτά τα οποία έχουν συμφωνηθεί και αφορούν, όχι μόνο τις δύο χώρες, αλλά και την ευρύτερη περιοχή, δεν αλλάζουν» επισήμανε.
Κληθείς, εξάλλου, να σχολιάσει τις εξελίξεις στην ελληνική οικονομία μετά και την επίτευξη τεχνικής συμφωνίας μεταξύ της κυβέρνησης και των θεσμών ο κ. Δημοσχάκης ανέφερε πως «η κυβέρνηση έχει εξελιχθεί στον καλύτερο υπηρέτη των θεσμών και ό,τι της φέρνουν, δυστυχώς, το υπογράφει».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ