Η Μέγκαν Μαρκλ θα μάθει πώς να στέλνει, κρυφά, μήνυμα ότι κινδυνεύει

Η ζωή της Μέγκαν Μαρκλ άλλαξε ριζικά και με το νέο της ρόλο είναι φυσικό να συγκεντρώνει μεγάλη προσοχή. Και δεν είναι πάντα ευπρόσδεκτη.

Η ηθοποιός θα βρίσκεται στο εξής στο ραντάρ πολλών ανεπιθύμητων, περίεργων και εγκληματιών με έναν τρόπο που δεν θα μπορούσε να φανταστεί.

Μέσα σε όλα αυτά μπορείτε να προσθέσετε και την προσοχή των ξένων παπαράτσι που δεν δεσμεύονται από τη συμφωνία κυρίων που έχει συνάψει ο βρετανικός Τύπος και που λέει πως δεν πρέπει να κυνηγάει τα μέλη της βασιλικής οικογένειας στις ιδιωτικές τους στιγμές.

Οι φωτογράφοι με τα σκούτερ στο κεντρικό Λονδίνο που εργάζονται για τα γαλλικά πρακτορεία Τύπου θα κάνουν τη ζωή της πολύ διαφορετική.

Φυσικά θα έχει αξιωματικούς προστασίας, η δουλειά των οποίων είναι να προστατεύουν τη ζωή της και να διαφυλάττουν την αξιοπρέπειά της, ωστόσο, θα λάβει επίσης ειδική εκπαίδευση σύμφωνα με κορυφαίο σωματοφύλακα που εργαζόταν κάποτε για την οικογένεια Μπέκαμ.

Ο Γκάρι Κέρτις, πρώην κομάντο του Βασιλικού Ναυτικού, που υπηρέτησε στη Βόρεια Ιρλανδία, έχει μια μοναδική αντίληψη για τον κόσμο στον οποίο εισέρχεται η Μέγκαν. Όπως είπε: «Μπορώ μόνο να φανταστώ πως στην αρχή θα το βρει εξαιρετικά κλειστοφοβικό. Οποιαδήποτε οικογένεια που έχει οικονομικό πλούτο μπορεί να αποτελέσει πιθανό στόχο εκφοβισμού, πιθανή απαγωγή, κλοπή προσωπικών δεδομένων ενώ υπάρχουν άνθρωποι που αναζητούν οικογενειακές φωτογραφίες για εκβιασμό».

Και συνέχισε: «Θα λάβει εκπαίδευση σε συγκεκριμένα μέρη και θα δει τι είναι σημαντικό. Θα πάρει μαθήματα για αμυντική οδήγηση. Θα ενημερωθεί σχετικά με την ηλεκτρική πλευρά των πραγμάτων και πώς να κρατά τις προσωπικές πληροφορίες ασφαλείς. Θα λάβει σίγουρα μερικά μαθήματα αυτοάμυνας, αλλά για να είμαστε ειλικρινείς, αν φτάσει σε αυτή την κατάσταση, τότε πολλά μέτρα ασφαλείας θα έχουν αποτύχει. Υποθέτω πως υπάρχουν κουμπιά πανικού σε κάθε δωμάτιο στα παλάτια, τα οποία μπορεί να πατήσει αν είναι μόνη της και το τηλέφωνό της έχει κάποιου είδους συσκευή μέσα σε αυτό. Θα έχει σίγουρα το δικό της σωματοφύλακα, αλλά δε θα είναι κάποιος πελώριος και στιβαρός άνδρας, αλλά κάποιος που δύσκολα θα αναγνωρίζει κανείς ότι αυτός είναι ο ρόλος του».

Ο Γκάρι, από την εμπειρία του, λέει πως είναι καλύτερο να μην δεθείς με αυτόν που προστατεύεις και να θυμάσαι πως είναι η δουλειά σου. Ωστόσο, οι αρχές θα προσπαθήσουν να σιγουρευτούν πως είναι κάποιος που θα ταιριάζει με τον τρόπο ζωής της μελλοντικής συζύγου του πρίγκιπα Χάρι.

Όπως είπε: «Νομίζω πως στην αρχή θα δυσκολευτεί η Μέγκαν Μαρκλ. Αλλά νομίζω ότι τελικά θα καταλάβει πως οι άνθρωποι που την προστατεύουν είναι εκεί για να την προστατεύουν».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ