Γιατί το πιο σημαντικό πρόσωπο στο εξώφυλλο του Time δεν φαίνεται ολόκληρο [εικόνα] - iefimerida.gr

Γιατί το πιο σημαντικό πρόσωπο στο εξώφυλλο του Time δεν φαίνεται ολόκληρο [εικόνα]

Time magazine
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οσοι έσπασαν την σιωπή τους κατά της σεξουαλικής κακοποίησης με το κίνημα #metoo είναι τα πρόσωπα της χρονιάς για το περιοδικό Time.

«The Silence Breakers» γράφει στο εξώφυλλο του περιοδικού ΤΙΜΕ με ένα εξώφυλλο που τιμά μια σειρά από πράξεις θάρρους: αυτούς που βρήκαν τη δύναμη να μιλήσουν δημόσια για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκαν.

Στο εξώφυλλο εικονίζονται πέντε γυναίκες: η ακτιβίστρια Αντάμα Αϊγου, η ηθοποιός Ασλεϊ Τζαντ, μία από τις πρώτες που μίλησαν για την παρενόχληση που υπέστησαν από τον μεγαλοπαραγωγό Χάρβεϊ Γουάινσταϊν, η τραγουδίστρια Τέιλορ Σουίφτ, η μηχανικός της Uber Σούζαν Φάουλερ και η Ισαμπέλ Πασκουάλ, της οποίας το όνομα έχει αλλαχτεί για λόγους προστασίας.

Αν προσέξει όμως κανείς το εξώφυλλο του περιοδικού, θα δει ότι στα δεξιά υπάρχει ένας αγκώνας και ένα σημαντικό πρόσωπο που δεν φαίνεται.

Πρόκειται για μια συμβολική λεπτομέρεια με ουσία.

Δείτε γιατί το πιο σημαντικό πρόσωπο στο εξώφυλλο του Time δεν φαίνεται ολόκληρο στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ