Πηγές ΝΔ: Ανήκουστο ο Καμμένος να παρίσταται με τον Σαββίδη στο κανάλι «Ε» - iefimerida.gr

Πηγές ΝΔ: Ανήκουστο ο Καμμένος να παρίσταται με τον Σαββίδη στο κανάλι «Ε»

Ο Πάνος Καμμένος με τον Ιβάν Σαββίδη (Φωτογραφία αρχείου: EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε το γεγονός ότι ο Πάνος Καμμένος παρέστη στα γραφεία του «Ε», κατά την επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη.

Ο επιχειρηματίας πραγματοποίησε την πρώτη του επίσκεψη στον τηλεοπτικό σταθμό, έπειτα από την ολοκλήρωση της πλήρους μεταβίβασης του «Ε» σε εταιρεία συμφερόντων του. Και εκεί βρέθηκε και ο υπουργός Αμυνας.

«Παρακολουθούμε με έκπληξη και ενδιαφέρον όσα συμβαίνουν στο κανάλι «Ε» και θεωρούμε αυτονόητο ότι θα ελεγχθεί το πόθεν έσχες του εν λόγω επιχειρηματία και από το ΕΣΡ. Επίσης θεωρούμε ανήκουστο να παρίσταται μαζί με τον επιχειρηματία ο υπουργός Αμυνας Πάνος Καμμένος, υπενθυμίζοντας ότι ο κουμπάρος του είναι ο μεσάζων Παπαδόπουλος», σχολίαζαν πηγές της ΝΔ.

Πηγές ΝΔ: Ανήκουστο ο Καμμένος να παρίσταται με τον Σαββίδη στο κανάλι «Ε» | iefimerida.gr 0

Εντονη αντίδραση Γεωργιάδη

Νωρίτερα είχε αντιδράσει έντονα και ο Αδωνις Γεωργιάδης, κάνοντας λόγο για «απίθανα πράγματα», ενώ σχολίασε ακόμη «Και έχουν τα μούτρα να μιλάνε για διαπλοκή».

Σε δύο διαδοχικές αναρτήσεις του στο Twitter ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ανέφερε:

Η επίσκεψη Σαββίδη

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, που έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης, ο κ. Σαββίδης μίλησε στους εργαζομένους και στη συνέχεια πήγε στο γραφείο του διευθυντή του «Ε», όπου τον περίμενε ο κ. Καμμένος.

Ο επιχειρηματίας είπε στους εργαζομένους στον τηλεοπτικό σταθμό ότι το νέο πρόγραμμα θα είναι ισορροπημένο ανάμεσα στην ενημέρωση και την ψυχαγωγία και σε ό,τι αφορά την πολιτική του «Ε», ανέφερε χαρακτηριστικά πως «δεν θα παίζει ότι αρέσει στον Σαββίδη».

Σημείωσε όμως ότι είναι απίστευτο στην Ελλάδα «να μην αφήνουμε την οποιαδήποτε κυβέρνηση, να κάνει τη δουλειά της, αλλά να στεκόμαστε διαρκώς απέναντι σε αποφάσεις και να δημιουργούμε εμπόδια».

Τέλος, ο κ. Σαββίδης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην εξαγορά του λιμανιού της Θεσσαλονίκης λέγοντας ότι «είναι μια επένδυση που δεν χάρηκα, γιατί έρχονται τα κόμματα και δημιουργούν εμπόδια για την ανάπτυξη μιας ήδη προβληματικής επιχείρησης, αντί όλοι μαζί να βοηθήσουν στο να γίνει το λιμάνι ανταγωνιστικό και να ανοίξουν θέσεις εργασίας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πάνος Καμμένος Ιβάν Σαββίδης ΝΔ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ