Καρατζαφέρης: «Η υπερηφάνεια μου δεν επέτρεπε να παρακαλάω τον Τόμσεν» - iefimerida.gr

Καρατζαφέρης: «Η υπερηφάνεια μου δεν επέτρεπε να παρακαλάω τον Τόμσεν»

Γιώργος Καρατζαφέρης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λόγοι προσωπικής υπερηφάνειας οδήγησαν τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη στην αντιμνημονιακή του στροφή λίγες ημέρες πριν την ψήφιση της νέας δανειακής σύμβασης.

«Για ό,τι συμφωνήσαμε οι πολιτικοί αρχηγοί θα έπρεπε να παρακαλάμε τον κ. Τόμσεν. Εμένα δε μου επέτρεπε η υπερηφάνειά μου να παρακαλάω τον κ. Τόμσεν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, συμπληρώνοντας ότι επι της ουσίας δεν έγινε ποτέ διαπραγμάτευση με τους δανειστές αλλά μια επιβολή όρων τύπου «αποφασίζουμε και διατάζουμε».

Ο κ. Καρατζαφέρης χαρακτήρισε «αστειότητες» τα όσα ακούγονται περί αποχώρησης και άλλου στελέχους από το κόμμα του, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας με τη Νέα Δημοκρατία, τονίζοντας πως δεν επιθυμεί να διαταταράξει τις σχέσεις του με τον Αντώνη Σαμαρά λόγω της «μεταγραφής» των Μάκη Βορίδη και Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ προέβλεψε κάλπες μέσα στο Μάιο ενώ πρόσθεσε πως οι άνθρωποι του ΠΑΣΟΚ που απέτυχαν δεν πρέπει να συνεχίσουν το έργο τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ