Ο «Αίσωπος»... κατακτά τον κόσμο των καλλυντικών! - iefimerida.gr

Ο «Αίσωπος»... κατακτά τον κόσμο των καλλυντικών!

Ο «Αίσωπος»... κατακτά τον κόσμο των καλλυντικών!
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο μεγαλύτερος εξαγωγέας καλλυντικών της Αυστραλίας, ιδιοκτήτης της εταιρείας καλλυντικών Aesop με 43 μαγαζιά σε ολόκληρο τον κόσμο, είναι Έλληνας!

Ο Διονύσης Παφήτης, γιος ελληνικής οικογένειας της Μελβούρνης, είναι σήμερα ο ιδιοκτήτης της πιο γνωστής αυστραλιανής μάρκας καλλυντικών για μαλλιά και δέρμα, της «Aesop» ή στα ελληνικά «Αίσωπος».

Σήμερα λειτουργούν 43 καταστήματα «Aesop» σε όλο τον κόσμο και προγραμματίζει να ανοίξει άλλα δέκα σε Μελβούρνη, Παρίσι, Λονδίνο και Νέα Υόρκη.

Το περίπτερο του «Aesop» στον κεντρικό σταθμό του μετρό της Νέας Υόρκης«χτίστηκε» από 1.800 φύλλα εφημερίδας «New York Times». Σύμφωνα με τους ηθικούς κανόνες του «Aesop», με αυτόν τον τρόπο δείχνει τον σεβασμό του για τον γραπτό λόγο αλλά και για την ιστορία της πόλης.

Όπως δηλώνει ο ίδιος, τα προϊόντα του στηρίζονται στην επιστήμη και την βοτανική, και στον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τα συστατικά της φύσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ