Μάχη ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού για πρόκριση στους «16» του Europa League - iefimerida.gr

Μάχη ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού για πρόκριση στους «16» του Europa League

Μάχη ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού για πρόκριση στους «16» του Europa League
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με στόχο το αποτέλεσμα που θα τους δώσει την πρόκριση στους «16» του Europa League υποδέχονται απόψε ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός την Ουντινέζε και την Ρούμπιν Καζάν αντίστοιχα σε Τούμπα και «Καραϊσκάκη».

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» με το 0-0 του πρώτου αγώνα στην Ιταλία, θέλει να κρατήσει ανέπαφη την εστία του και να κυνηγήσει το γκολ που θα του δώσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ο Λάζλο Μπόλονι αναμένεται να παρατάξει τον Κρέσιτς κάτω από τα δοκάρια, τους Τσιρίλο, Μαλεζά στο κέντρο της άμυνας, τον Σνάουτσνερ στο δεξί άκρο, ενώ αριστερά την θέση διεκδικούν οι Λίνο, Σταφυλλίδης, ανάλογα με την θέση που θα χρησιμοποιηθεί ο Βραζιλιάνος μπακ. Αμυντικά χαφ θα είναι οι Γκαρσία, Λάζαρ, πιο μπροστά τους θα είναι ο Γιάννου, στο δεξί άκρο ο Σαλπιγγίδης, ενώ αριστερά θα παίξει ο Γεωργιάδης ή ο Λίνο. Στην κορυφή της επίθεση θα βρίσκεται ο Αθανασιάδης.

Οι «ερυθρόλευκοι», έχοντας το υπέρ τους 1-0 από το παιχνίδι της Ρωσίας, θα προσπαθήσουν να πετύχουν ένα γκολ νωρίς στην αναμέτρηση για να εξασφαλίσουν την πρόκριση. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν θα αλλάξει την εππροτίθεται να παρατάξει την εξής ενδεκάδα: Κάρολ, Τοροσίδης, Μαρκάνο, Μέλμπεργκ, Παπαδόπουλος, Μανιάτης, Ορμπάιθ, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μιραλάς, Τζιμπούρ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ