Πρώην πρόεδρος της Ferrari F1 για Σουμάχερ: Ο Μίκαελ ακόμη αγωνίζεται - iefimerida.gr

Πρώην πρόεδρος της Ferrari F1 για Σουμάχερ: Ο Μίκαελ ακόμη αγωνίζεται

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ο Μίκαελ αγωνίζεται ακόμη». Αυτό δήλωσε ο πρώην επικεφαλής της Ferrari F1, Ζαν Τοντ για τον πρώην πρωταθλητή του αγωνίσματος, Μίκαελ Σουμάχερ.

Ο Τοντ, που πλέον εργάζεται ως Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αυτοκινητοβιομηχανίας (FIA), έδωσε μια συναισθηματική ομιλία για τον επτά φορές πρωταθλητή της F1.

Σύμφωνα με την Express, ο Τοντ δήλωσε: «Μας λείπεις Μίκαελ. Είναι εκεί, ακόμη αγωνίζεται. Ο αγώνας συνεχίζεται. Ο Μίκαελ είναι πολύ ιδιαίτερος, κάποιος πολύ ιδιαίτερος για το μηχανοκίνητο αθλητισμό. Είναι ιδιαίτερος για μένα, είναι φίλος».

Πρώην πρόεδρος της Ferrari F1 για Σουμάχερ: Ο Μίκαελ ακόμη αγωνίζεται | iefimerida.gr 0


Ο Ζαν Τοντ και ο Μίκαελ Σουμάχερ. Φωτογραφία: AP

Η Σαμπίν Κεμ, η μάνατζέρ του, πρόσθεσε: «Όλοι ξέρουμε πως ο Μίκαελ θα έπρεπε να είναι εδώ σήμερα και είμαι βέβαιη πως θα το λάτρευε. Είχε πάντα τον απόλυτο σεβασμό για όλους όσους βρίσκονται εδώ, θα ένιωθε μεγάλη τιμή. Αυτό που έκανε τον Μίκαελ τόσο ξεχωριστό, αυτό που τον έκανε τόσο πετυχημένο, ήταν η αγάπη του για το άθλημα. Και αυτό συνδέει όλους εδώ».

Ο Σουμάχερ τραυματίστηκε σοβαρά όταν έπεσε και χτύπησε στο κεφάλι την ώρα που έκανε σκι στις γαλλικές Άλπεις τον Δεκέμβριο του 2013.

Οι γιατροί είχαν πει τότε πως αν δεν φορούσε κράνος, θα είχε πεθάνει.

Μετά το ατύχημα, μπήκε σε τεχνητό κώμα για έξι μήνες ενώ υποβλήθηκε σε χειρουργικές επεμβάσεις για τη αφαίρεση θρόμβων από τον εγκέφαλό του. Τώρα, νοσηλεύεται στο σπίτι του και παρακολουθείται από μια μεγάλη ομάδα γιατρών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ