Πάτρα: Καταδικάστηκε 25χρονη Ρουμάνα που εξέδιδε ανήλικη σε βαγόνια τρένου - iefimerida.gr

Πάτρα: Καταδικάστηκε 25χρονη Ρουμάνα που εξέδιδε ανήλικη σε βαγόνια τρένου

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ποινή κάθειρξης δώδεκα ετών και πρόστιμο 65.000 ευρώ, καταδικάστηκε χθες, Τρίτη, από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πύργου, μία 25χρονη Ρουμάνα.


Η 25χρονη κρίθηκε ένοχη για σωματεμπορία και μαστροπεία, κατ’ επάγγελμα και κατά συναυτουργία, εις βάρος μίας ανήλικης συμπατριώτισσάς της.


Η υπόθεση είχε έρθει στο φως τον Φεβρουάριο του 2017, όταν αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών συνέλαβαν την 25χρονη, υποδυόμενοι τους «πελάτες».


Το χρονικό της υπόθεσης


Αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών είχαν συναντήσει τις δύο γυναίκες σε στάση αστικού λεωφορείου σε παραλιακό δρόμο της Πάτρας, όπου και συμφώνησαν ερωτική συνεύρεση, έναντι του ποσού των 50 ευρώ.


Αφού η 25χρονη πήρε τα χρήματα, σε προσημειωμένο χαρτονόμισμα, προέτρεψε την 17χρονη, να μεταβεί με τον ένα αστυνομικό, μέσα σε κοντινό βαγόνι τρένου, ενώ η ίδια με το αυτοκίνητο του άλλου αστυνομικού πήγαν σε κοντινό υπαίθριο χώρο στάθμευσης.

Οι άνδρες της Ασφάλειας τότε, αποκάλυψαν την ιδιότητά τους στις δύο αλλοδαπές και συνέλαβαν την 25χρονη.


Σημειώνεται ότι η 25χρονη Ρουμάνα, για την τέλεση των ερωτικών συνευρέσεων είχε διαμορφώσει, κατάλληλα, βαγόνι συρμού, σε σταθμό τρένου, όπου είχε τοποθετήσει κλινοσκεπάσματα, ενώ στον ίδιο χώρο οι αστυνομικοί είχαν βρει διασκορπισμένα χρησιμοποιημένα προφυλακτικά.


Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι η 25χρονη, με τη χρήση απατηλών μέσων και υποσχέσεων βελτίωσης της ζωής της 17χρονης, την είχε μεταφέρει στην Ελλάδα και παρακρατούσε τα ταξιδιωτικά έγγραφα της, για να την εξαναγκάζει στην πορνεία.


Πηγή: patrastimes

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ