Η Τζολί αποκαλύπτει πότε άρχισαν τα προβλήματα στη σχέση της με τον Μπραντ Πιτ - iefimerida.gr

Η Τζολί αποκαλύπτει πότε άρχισαν τα προβλήματα στη σχέση της με τον Μπραντ Πιτ

apimages
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για μια ακόμη φορά, η Αντζελίνα Τζολί μίλησε για τον χωρισμό της με τον Μπραντ Πιτ και αποκάλυψε πότε άρχισαν να εμφανίζονται τα προβλήματα στη σχέση τους.

Αλλωστε η ηθοποιός του Χόλιγουντ ποτέ δεν έκρυψε πως η διαδικασία του χωρισμού της με τον Μπραντ δεν ήταν μια εύκολη υπόθεση. Θυμίζουμε ότι η Αντζελίνα Τζολί προωθώντας τη νέα της ταινία «First They Killed My Father» είχε παραδεχτεί ότι η κατάθεση διαζυγίου έπειτα από δύο χρόνια γάμου και έξι παιδιά ήταν μια δύσκολη διαδικασία.

Η Αντζελίνα Τζολί θέλησε να αποκαλύψει κι άλλες πτυχές του χωρισμού της μιλώντας στο «The Hollywood Reporter». Ο δημοσιογράφος την ρώτησε πώς ήταν να δουλεύει με τον Μπραντ Πιτ στη ταινία «Βy The Sea» και εκείνη σημείωσε πως τα προβλήματα ήταν ιδιαιτέρως εμφανή στη διάρκεια των γυρισμάτων.

Διαβάστε τι αποκάλυψε η Αντζελίνα Τζολί για τον χωρισμό της με τον Μπραντ Πιτ στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπραντ Πιτ Αντζελίνα Τζολί χωρισμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ