H Δωροθέα Μερκούρη θύμισε παλιά σταρ του σινεμά στην πρεμιέρα της ταινίας «Θησαυρός» [εικόνες] - iefimerida.gr

H Δωροθέα Μερκούρη θύμισε παλιά σταρ του σινεμά στην πρεμιέρα της ταινίας «Θησαυρός» [εικόνες]

NDP Photo Agency
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «Θησαυρός» το βράδυ της Δευτέρας 4 Δεκεμβρίου, έδωσαν το «παρών» οι συντελεστές της, μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Ανάμεσά τους ήταν και η Δωροθέα Μερκούρη που ξεχώρισε για την ενδυματολογική της επιλογή αλλά και τον τρόπο που την υποστήριξε.

Η νέα ταινία με την σκηνοθετική υπογραφή του Στράτου Μαρκίδη βασίζεται στο έργο του Νίκου Τσιφόρου και του Πολύβιου Βασιλειάδη, «Ο Θησαυρός του Μακαρίτη». Το σενάριο της κωμωδίας που βγαίνει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 7 Δεκεμβρίου υπογράφει ο Δημήτρης Αποστόλου. Η ιστορία εξελίσσεται σε ένα χωριό της Κρήτης.

Η Δωροθέα Μερκούρη υποδύεται την Ιταλίδα σύζυγο ενός ιδιοκτήτη πρακτορείου ΟΠΑΠ, ιδιαιτέρως ζηλιάρη, που βρίσκει δικαιολόγια για να νοικιάσει ένα δωμάτιο στον ξενώνα της «Θεώνης Κανελοπιπεράκη» (που υποδύεται η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου) για να βρει τον θησαυρό που λέγεται ότι κρύβεται εκεί.

Διόλου τυχαίος δεν ήταν ο ρόλος που δόθηκε στην Ελληνοϊταλίδα Δωροθέα Μερκούρη.

Δείτε την εμφάνιση της Δωροθέας Μερκούρη στην πρεμιέρα της ταινίας, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Δωροθέα Μερκούρη ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ