Εντοπίστηκαν οι δολοφόνοι του Μπάμπη Λαζαρίδη - iefimerida.gr

Εντοπίστηκαν οι δολοφόνοι του Μπάμπη Λαζαρίδη

Εντοπίστηκαν οι δολοφόνοι του Μπάμπη Λαζαρίδη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τρία χρόνια μετά τη δολοφονία του επιχειρηματία Μπάμπη Λαζαρίδη η αστυνομία φαίνεται πως βρίσκεται πολύ κοντά στα ίχνη των ανθρώπων που των σκότωσαν. Το περιστατικό είχε σημειωθεί το Δεκέμβρη του 2008 στη Βούλα, μπροστά στα μάτια της συζύγου του Αγγελικής Ηλιάδη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Espresso» οι Αρχές έχουν πληροφορίες πως οι δυο εκτελεστές έχουν βρει καταφύγιο σε γειτονική χώρα, ενώ έχει εντοπιστεί το όπλο με το οποίο πυροβόλησαν τον επιχειρηματία, καθώς και το πρόσωπο που θεωρείται ότι έδωσε την εντολή της δολοφονίας.

Ωστόσο φαίνεται πως ο ηθικός αυτουργός της δολοφονικής επίθεσης δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή κάτι που κάνει τους αστυνομικούς να πιστεύουν ότι αυτός είναι και ο λόγος που έχουν σταματήσει το τελευταίο διάστημα τέτοιου μαφιόζικα χτυπήματα.

Οι έρευνες τώρα έχουν στραφεί στον εντοπισμό των φυσικών αυτουργών, οι οποίοι πιστεύεται ότι βρίσκονται σε γειτονική χώρα και για υτό η ΕΛ.ΑΣ., σε συνεργασία με της αρχές της συγκεκριμένης χώρας έζχουν οργανώσει επιχέιρηση για τη σύλληψη των ανθρώπουν που πάτησαν τη σκανδάλη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ