Ο εισαγγελέας ζήτησε από την Deutsche Bank στοιχεία για τους λογαριασμούς του Τραμπ - iefimerida.gr

Ο εισαγγελέας ζήτησε από την Deutsche Bank στοιχεία για τους λογαριασμούς του Τραμπ

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ειδικός εισαγγελέας Ρόμπερτ Μιούλερ ζήτησε από την Deutsche Bank στοιχεία για λογαριασμούς που ανήκουν στον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και την οικογένειά του, δήλωσε σήμερα άτομο με γνώση της υπόθεσης.

Η μεγαλύτερη γερμανική τράπεζα έλαβε κλήτευση από τον Μιούλερ πριν από αρκετές εβδομάδες, με την οποία της ζητήθηκε να δώσει πληροφορίες για συγκεκριμένες συναλλαγές, πρόσθεσε η πηγή, επιβεβαιώνοντας σημερινό δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Handelsblatt.

Η Deutsche Bank, που δάνεισε στον οργανισμό του Τραμπ εκατομμύρια δολάρια για τις δραστηριότητές του στον τομέα ακινήτων, δήλωσε ότι δεν κάνει σχόλια για κανέναν από τους πελάτες της.

Ο Μιούλερ ερευνά την πιθανή ανάμιξη της Ρωσίας στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές και εάν υπήρξε συνεργασία της εκστρατείας του Τραμπ με τη Μόσχα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Deusche Bank Τραμπ κλήτευση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ