Γέμισε τσολιάδες και ελληνικές σημαίες η Βοστώνη, για χάρη του Αντετοκούνμπο [βίντεο] - iefimerida.gr

Γέμισε τσολιάδες και ελληνικές σημαίες η Βοστώνη, για χάρη του Αντετοκούνμπο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Περίπου 2.000 Έλληνες βρέθηκαν στο γήπεδο μπάσκετ των Μπόστον Σέλτικς, με τσολιάδες να χορεύουν καταμεσής στο γήπεδο.

Η μεγάλη ελληνική γιορτή έγινε λόγω του αφιερώματος στην ελληνική κληρονομιά που διοργάνωσε η Βοστώνη στο πλαίσιο του αγώνα των Σέλτικς με τους Μπακς.

Φυσικά, παρών ήταν και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος, παρά την ήττα των Μπακς από τους Σέλτικς, χάρισε ένα μοναδικό θέαμα σε όσους πήγαν να τον δουν, σκοράροντας 40 πόντους.

Ο 22χρονος άσος είχε 40 πόντους με 12/14 βολές, 14/23 δίποντα και 0/1 τρίποντο, καθώς επίσης 9 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 4 λάθη σε 39 λεπτά, γνωρίζοντας την αποθέωση.

Στο ημίχρονο ακούστηκε ο Εθνικός μας Ύμνος, τον οποίο ερμήνευσε η Ειρήνη Τορνεσάκη, ενώ οι Έλληνες παραδοσιακοί χορευτές ξεσήκωσαν το γήπεδο με τους χορούς τους.

Tonight’s halftime show. It’s Greek heritage night at the TD Garden. pic.twitter.com/GL7jnI8wQU

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο χαιρέτησε και υπέγραψε αυτόγραφα στους Έλληνες που πήγαν να τον δουν, ενώ μέσω του Twitter ευχαρίστησε τους δύο χιλιάδες Έλληνες που βρέθηκαν το γήπεδο.

The best from Giannis Antetokounmpo as he went for 40 points, 9 rebounds, and 4 assists in tonight's matchup against the Celtics. #FearTheDeer pic.twitter.com/6XQtRaYqqx

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιάννης Αντετοκούμπο τσολιάδες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ