Ολυμπιακός: Φεύγουν Καπίνο, Καρσελά, Ζντιέλαρ και Μίλιτς - iefimerida.gr

Ολυμπιακός: Φεύγουν Καπίνο, Καρσελά, Ζντιέλαρ και Μίλιτς

Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρελθόν αποτελούν για τον Ολυμπιακό οι Στέφανος Καπίνο, Μεχντί Καρσελά, Χρβόγιε Μίλιτς και Σάσα Ζντιέλαρ.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός αποφάσισε αιφνιδίως να ολοκληρώσει τη συνεργασία της με τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές για «αγωνιστικούς λόγους», όπως ενημέρωσαν οι ιθύνοντες των «ερυθρόλευκων».

Ο Καπίνο αγωνίστηκε εφέτος σε πέντε αγώνες στη Super League, ο Ζντιέλαρ σε τέσσερις, ο Μίλιτς σε δύο και ο Καρσελά σε έξι. Όλοι αναμένεται να αποχωρήσουν από τον πρωταθλητή Ελλάδας τον Ιανουάριο. Το καλοκαίρι λήγουν τα συμβόλαια του δανεικού Καρσελά και του Ζντιέλαρ, ενώ του Καπίνο λήγει το 2019 και του Μίλιτς το 2020.

H αποστολή του Ολυμπιακού για τη Γιουβέντους

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Γιουβέντους στο «Γ. Καραϊσκάκης» (Τρίτη, 21:45) για την τελευταία (6η) αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League. Από την αποστολή των Πειραιωτών λείπουν οι τέσσερις «κομμένοι», ενώ σε αυτήν βρίσκονται ο Μοχάμεντ Μπεν και ο Σεμπά.

Εκτός φυσικά έμεινε και ο Εμάνουελ Εμενίκε, ο οποίος μπορεί να έκανε προπονήσεις τις τελευταίες ημέρες, αλλά κρίθηκε ανέτοιμος για ένα τόσο σημαντικό ματς. Αλλά, κι ο Γιάγκος Βούκοβιτς. Ίσως ο αποκλεισμός του Σέρβου αμυντικού να αποτελεί ίχνος ενδεχόμενης αποχώρησής του κατά τη μεταγραφική περίοδο που ακολουθεί. Υπενθυμίζεται ότι δεν ήταν δυνατό να βρίσκονται στην αποστολή οι Καρίμ Ανσαριφάρντ, Αντρέ Μαρτίνς και Παπ Αμπού Σισέ, καθώς δεν είχαν δηλωθεί εξ' αρχής στην ευρωπαϊκή λίστα.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Προτό, Χουτεσιώτης, Μποτία, Ελαμπντελαουί, Κούτρης, Ένχελς, Νικολάου, Ρομαό, Ταχτσίδης, Φορτούνης, Οφόε, Μάριν, Ζιλέ, Ανδρούτσος, Πάρντο, Τζούρτζεβιτς, Μπεν, Σεμπά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός καπινι μιλιτς καρσελα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ