«Η απάντηση μου στον άγνωστο άνδρα που άκουσα να με αποκαλεί άσχημη» - iefimerida.gr

«Η απάντηση μου στον άγνωστο άνδρα που άκουσα να με αποκαλεί άσχημη»

unsplash.com/PHOTO BY JAD LIMCACO
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εσείς τι θα κάνατε αν ακούγατε κάποιον να μιλάει για εσάς με τα πιο μειωτικά σχόλια;

Μια γυναίκα που άκουσε να μιλούν με πολύ σκληρά λόγια για εκείνη, γράφοντας στην εφημερίδα Guardian ένα γράμμα προς τον άνδρα που την αποκάλεσε «άσχημη», εκφράζει όσα δεν μπόρεσε να πει εκείνη την ημέρα για να υπερασπίσει τον εαυτό της. Τα λόγια της θα σας εκπλήξουν και ίσως να αποτελέσουν κι ένα πολύ ενδιαφέρον μάθημα αυτοπεποίθησης.

«Πριν από μερικά χρόνια, επέστρεφα σπίτι από το πανεπιστήμιο μαζί με κάτι φίλους. Αφού αποβιβάστηκε και ο τελευταίος από την παρέα μου, σε άκουσα, από τα πίσω καθίσματα, να συζητάς μαζί με ένα φίλο σου για το πόσο άσχημη με βρίσκατε.

Λέγατε ότι ήμουν ο πιο άσχημος άνθρωπος που είχατε ποτέ την ατυχία να αντικρίσετε, ότι κάθε σημείο του σώματός μου ήταν αποκρουστικό και ότι κοιτώντας με νιώσατε μια έντονη επιθυμία να με χτυπήσετε. Είπατε ακόμα και χοντράδες του τύπου ότι δεν ήμουν καν άξια να με βιάσετε...».

Η απάντηση μιας γυναίκας στον άγνωστο άνδρα που άκουσε να την αποκαλεί άσχημη, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γυναίκα εξομολόγηση ιστορία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ