«Φιέστα» και για την παράδοση των ακτών της Σαλαμίνας -Ολοκληρώθηκε η απορρύπανση του Σαρωνικού [εικόνες] - iefimerida.gr

«Φιέστα» και για την παράδοση των ακτών της Σαλαμίνας -Ολοκληρώθηκε η απορρύπανση του Σαρωνικού [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πέρασαν σχεδόν τρεις μήνες προκειμένου να καθαρίσουν οι ακτές του Σαρωνικού, αλλά τελικά η διαδικασία απορρύπανσης ολοκληρώθηκε.

Το υπουργείο Ναυτιλίας ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκε η σχετική διαδικασία στις περιοχές που είχαν πληγεί από την πετρελαιοκηλίδα την οποία είχε προκαλέσει η βύθιση του δεξαμενόπλοιου «Αγ. Ζώνη ΙΙ», τα ξημερώματα της 10ης Σεπτεμβρίου.

Τις τελευταίες ημέρες οι εργασίες απορρύπανσης γίνονταν μόνο στην περιοχή Θεατράκι στη Σαλαμίνα, ενώ θα συνεχιστούν οι περιπολίες για τον έλεγχο των ακτών.

Οι παραλίες της Σαλαμίνας θα παραδοθούν την Τρίτη στην τοπική κοινωνία με τη σχετική... φιέστα του υπουργείου και την υπογραφή του προβλεπόμενου από το νόμο πρωτοκόλλου μεταξύ των εμπλεκομένων φορέων.

Ο υπουργός Ναυτιλίας, Παναγιώτης Κουρουμπλής, μαζί με τον υφυπουργό Νεκτάριο Σαντορινιό και τον αρχηγό του Λιμενικού, αντιναύαρχο Σταμάτη Ράπτη, θα μεταβούν στο νησί με σκάφος του Λιμενικού το πρωί της Τρίτης.

Η εικόνα σε παραλίες της Σαλαμίνας:

«Φιέστα» και για την παράδοση των ακτών της Σαλαμίνας -Ολοκληρώθηκε η απορρύπανση του Σαρωνικού [εικόνες] | iefimerida.gr 0
«Φιέστα» και για την παράδοση των ακτών της Σαλαμίνας -Ολοκληρώθηκε η απορρύπανση του Σαρωνικού [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σαρωνικός Σαλαμίνα πετρελαιοκηλίδα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ