Μαστοράκης, Τζούμας, Μπαλατσινού, Τσαουσόπουλος στο πρώτο βίντεο του Star Channel το 1993 [βίντεο] - iefimerida.gr

Μαστοράκης, Τζούμας, Μπαλατσινού, Τσαουσόπουλος στο πρώτο βίντεο του Star Channel το 1993 [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Star Channel άρχισε να εκπέμπει στις 4 Δεκεμβρίου του 1993, δηλαδή πριν από 24 χρόνια. Και αν για κάποιους φαίνεται να ήταν «μόλις χθες», για άλλους είναι σαν να έχει περάσει μια ζωή.

Η εκπομπή του καναλιού γινόταν από τα κεντρικά του στούντιο στον Ταύρο Αττικής, μέσα από την συχνότητα του Καναλιού 29. Πάντα με την καθοδήγηση του Νίκου Μαστοράκη, ο οποίος οραματίστηκε ένα ιδιωτικό κανάλι, με πλούσιο περιεχόμενο, αλλά και καινοτόμες εκπομπές, πολύ glam, talk shows, ξένες σειρές, ταινίες, παιδικά, μαγκαζίνο μόδας και δελτία ειδήσεων.

Ο ίδιος ο Νίκος Μαστοράκης, μέσα από την εκπομπή του «Πρεμιέρα» έκανε μια φαντασμαγορική -για τα δεδομένα της εποχής- παρουσίαση με όλο το πρόγραμμα του σταθμού, αλλά και τις εγκαταστάσεις καθώς και backstage υλικό.

Η εκπομπή είναι ένα διαμάντι από το παρελθόν, τόσο για τα πρόσωπα που εμφανίζονται, ξεκινάει με Κωνσταντίνο Τζούμα, Τζένη Μπαλατσινού και Εύη Παπαδάκη, Πέτρο Κωστόπουλο, Κώστα Τουρνά και Μιχάλη Τσαουσόπουλο, Φιλίπα Μάθιους και πλήθος καλεσμένων, οι οποίοι μεσουρανούσαν εκείνη την εποχή.

Δείτε το 90s video του Star channel με όλους τους πρωταγωνιστές στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Star Channel κανάλι Μαστορακης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ