Ολόσωμο κασκόλ -Μια περίεργη τάση [εικόνες] - iefimerida.gr

Ολόσωμο κασκόλ -Μια περίεργη τάση [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κι εκεί που νόμιζες πως τα είχες δει όλα όσον αφορά τα πλεκτά, έρχεται αυτός ο τεράστιος πλεκτός «σωλήνας», αξίας 238 ευρώ και αναθεωρείς τις απόψεις σου.

Η βουλγάρικη εταιρεία Dukyana κρύβεται πίσω από αυτό το μπεζ μοχέρ κασκόλ που φιλοδοξεί να γίνει το must-have του φετινού χειμώνα.

Ολόσωμο κασκόλ -Μια περίεργη τάση [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ευτυχώς, μέχρι στιγμής οι αγοραστές δεν φαίνεται να εντυπωσιάζονται από αυτό το σχέδιο, με πολλούς να λένε ότι μοιάζει περισσότερο με μια γιγάντια κάλτσα παρά με ένα φόρεμα και πόσο μάλλον με ένα κασκόλ.

Οι αγοραστές παραπονιούνται πως το συγκεκριμένο κασκόλ κάνει τις γυναίκες να φαίνονται άκομψες ενώ δημιουργεί περιττές καμπύλες σε μέρη που καμία γυναίκα δε θα ήθελε.

Ολόσωμο κασκόλ -Μια περίεργη τάση [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Και οι κριτικοί συμφωνούν πως ο σχεδιασμός του το καθιστά εντελώς ακατάλληλο για μεγάλες βόλτες, όπως ισχυρίζεται η εταιρεία που το παράγει.

Η Dukyana, που πουλά τα χειροποίητα προϊόντα της μέσω ίντερνετ από την δική της ιστοσελίδες και άλλους εμπόρους λιανικής πώλησης όπως το Etsy και το eBay, πουλά το πελώριο κασκόλ για 238 ευρώ!

Ολόσωμο κασκόλ -Μια περίεργη τάση [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πλεκτό μοχέρ κασκολ Dykuana
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ