Πανταζής: «Όχι λουλούδι, ούτε κοτσάνι δεν βλέπεις πλέον στις πίστες» - iefimerida.gr

Πανταζής: «Όχι λουλούδι, ούτε κοτσάνι δεν βλέπεις πλέον στις πίστες»

Λευτέρης Πανταζής: «Ούτε κοτσάνι δεν βλέπεις πλέον στις πίστες»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις «παλιές καλές εποχές» των κέντρων διασκέδασης αναπολεί ο γνωστός τραγουδιστής Λευτέρης Πανταζής, ο οποίος σε συνέντευξή του σχολιάζει πως όσο αγορά δεν «κινείται», τόσο τα νυχτερινά κέντρα δεν θα δουλεύουν.

Όπως λέει ο ίδιος χαρακτηριστικά «δεν βλέπεις όχι λουλούδι, αλλά ούτε κοτσάνι στις πίστες».

Στην συνέχεια κάνοντας μία μικρή αναδρομή στο παρελθόν λέει πως «Προς το τέλος της δεκαετίας του '80 τα μπουζούκια λειτουργούσαν εφτά ημέρες την εβδομάδα. Τότε να δείτε τι λουλούδια και τι σαμπάνιες μας άνοιγαν οι θαμώνες των κέντρων. Εκείνη την περίοδο ο κόσμος είχε λεφτά και διασκέδαζε με όλη του την καρδιά». Και πρόσθεσε: «Τώρα η λειτουργία των κέντρων έχει περιοριστεί στα δύο βράδια την εβδομάδα και κάποια κέντρα ένα και μοναδικό βράδυ, το Σάββατο».

Σε ερώτηση για το πώς βλέπει το αύριο στο χώρο της διασκέδασης απάντησε: «Μαύρο και άραχνο. Όσο δε δουλεύει η αγορά, δεν θα δουλεύουν και τα νυχτερινά κέντρα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ